Nu kan du köpa flytande vinglas till vrakpris – står upprätt i både vattnet och på stranden

Det är ingen hemlighet att vinglas och ojämna ytor inte går väl ihop. Det är kanske därför som plastglas blivit så populära? De har inget direkt värde och när de väl faller behöver man endast ”gråta” över spillt vin.

Eller ja, det kanske inte är så bara.

Det är få saker som slår ett kallt, svalkande och härligt glas vin under varma sommardagar. Vitt, bubbel, rött eller rosé spelar inte så stor roll – men nu har det kommit en uppfinning som agerar lösning för alla sådana här problem.

Ja, det finns ju faktiskt ingen anledning att man ska låta gott vin gå till spillo – bara för att glasen gärna faller. ”Det måste ju finnas en smidig lösning på det här problemet?” är det säkerligen flera som tänkt när man tappat ut vin i pooler, havet och på sandstranden.

Kostar knappt 30 kr

Nu är den – äntligen – också här!

Det är butikskedjan Aldi som börjat sälja flytande vinglas – som enligt tillverkaren dessutom inte ska falla på grund av guppande vatten eller ojämna ytor, skriver Viral Thread.

Bild: Aldi

Det här innebär att man kan sippa vin nästan överallt i sommar – på madrassen i poolen när man stirrar mot den molnfria himlen, eller när man njuter av solnedgången på stranden med ett gäng vänner.

De här nya vinglasen löser dina tidigare problem!

Bild: Aldi

De är gjorda av BPA-fri plast och finns i tre färger – klart, blått och vitt. Glasen kostar endast 2,49 pund styck, motsvarande knappt 30 kronor.

Känner du någon som måste skaffa sådana här i sommar? Tagga då den personen, eller dela vidare den här viktiga semesternyheten till dina vin-älskande vänner!