Nu kan du köpa lyxig ”chokladpenis” till Alla hjärtans dag – både pung och ollon ingår!

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och även om dagen traditionellt inte varit så stor i Sverige så kanske det kan passa sig att vara lite extra romantisk mot den man håller kär.

Vill man inte bjuda på något traditionellt, som en bättre middag, hotellnatt eller spa så kan man tänka lite utanför den bekanta boxen.

Har man den typen av relation där man kan skratta och våga vara lite fräck så kan man nu passa på att skicka en chokladpenis till sin älskling, skriver Cosmopolitan.

Bakom den barnförbjudna idén ligger ett företaget med det lika barnförbjudna namnet Dick at your door. Företaget grundades av Adam Hascall 2014 när Adam och hans vän gjorde penisformad choklad som de sedan skickade hem till sina vänner som ett skämt.

23 centimeter chokladsnopp

Chokladpenisen finns i både ljus och mörk choklad. Den är 23 centimeter lång, har en omkrets på 18 centimeter och väger cirka 112 gram.

Bildkälla: Dick at your door

För cirka 350 kronor skickas penisen hem till vem du vill med ett personligt kort, där man kan ha med ett litet rim eller ett erkännande om vem avsändaren är.

Ska ej användas som sexleksak

På hemsidan är man dock noggrann med att påpeka att, sitt verkliga utseende till tros, penisen enbart är till för att ätas och inte användas som sexleksak då den riskerar att gå sönder.

Tio procent av alla företagets intäkter skänks även till forskning om prostatacancer, så utöver att locka fram ett gott skratt hos mottagaren gör man en god gärning.

Bildkälla: Dick at your door

Skulle du kunna skicka den här till någon du håller kär!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får inspiration till Alla hjärtans dag!