Nu kan du köpa lyxig ”godisvagina” till påsk – både klitoris och blygdläppar ingår

Påsken kommer obönhörligen allt närmare. Påsken innebär också startskottet för en vår fylld av röda dagar och klämdagar som sedan tar oss in i den ljuva, svenska sommaren.

Därför är påsken en favorithögtid för många, men också för att man får samla hela familjen under en långhelg och äta gott och umgås.

Dessutom får man ju påskägg fyllda med massor av godsaker. I år kan man, om man känner sig lite extra fräck, passa på att ge bort en lyxig godisvagina i påskägget, skriver brittiska The Mirror.

I påskägget kan man lägga lite vad man vill, oftast fylls det med något som man vet att mottagaren kommer att uppskatta. Det kan vara personens favoritgodis, pengar eller kanske en biljett till någon föreställning mottagaren tjatat om att få gå och se.

Göra påsken sexigare än någonsin

Men i år kan man göra påskägget sexigare, och godare, än någonsin tidigare – med en godisvagina!

Bildkälla: Fudgeina

Den ätbara vaginan är gjord av fudge och kommer i fyra olika smaker: jordgubb, vanilj, choklad och gräddkräm.

Bakom godisvaginan, som fått det passande namnet Fudgeina, står engelsmannen Matt Garbutt.

– Man kan skicka godis i form av choklad, bajskorvar och potatis, men jag lyckades inte hitta någonstans där man kan skicka en vagina, så jag tänkte fylla det tomrummet, säger Matt Garbutt till The Mirror.

Unik vaginaform

Fudgen tillverkas av en riktig konditor och hälls sedan ned i en helt unik vaginaform. Fudgen är dessutom helt vegansk.

Att skicka ett påskägg innehållande en mumsig liten vagina kostar cirka 150 svenska kronor och går att skicka till vem som helst i hela världen.

Bildkälla: Fudgeina

Skulle du kunna skicka den här till någon? Tryck nu på DELA.knappen så att dina vänner också får lite inspiration till påsk!