Nu kommer unika ”superdildon” – som kan prata snusk med dig

Att krydda till sexlivet med lite snuskprat kan vara en jättebra idé. Men nu behöver man inte längre vara två stycken för att prata.

Det finns nu nämligen en vibrator som kan prata snusk med dig under ”egentiden”, skriver brittiska The Mirror.

Den läppstiftformade vibratorn kommer från företaget Vibease, som säger att vibratorn ”förverkligar dina innersta fantasier och väcker din inre glöd.”

Röststyrda vibrationer

För att den något udda leksaken, som styrs via en app, ska vara lätt att använda går det att styra vibrationsstyrkan med rösten, vilket innebär att man inte måste hålla på med händerna för att kontrollera den.

Bildkälla: Youtube

”Vill du ha massage?”

Leksaken kan ställa frågor till dig, till exempel om du vill ha massage för att sedan låta det bli allt hetare ju längre leken pågår. Det går även bra att synkronisera ljudböckerna i telefonen med appen så det går att lyssna på en het bok samtidigt som vibratorn gör själva jobbet.

Bildkälla: Youtube

Kan låta partnern styra

Har man en käresta som befinner sig på avstånd så går det att låta den personen styra vibrationerna via sin telefon samtidigt som man kan chatta med varandra i appen.

Men smakar det så kostar det – den nya leksaken kostar nämligen över 900 kronor.

Det här med teknik kanske inte är så himla dumt ändå! Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får de här fantastiska nyheterna!