Ny forskning: Så stor är den perfekta penisen, oväntad detalj borde få gifta män att jubla

Även om man kanske inte vill erkänna det så har nog så gott som alla män någon gång tagit fram måttbandet och mätt sin penis. Men ja, visst är det lite tabu!

Allt som har med kroppen att göra är ju väldigt individuellt och ingen ska behöva skämmas för hur han eller hon ser ut, men just kring lemmen finns det en nästan larvig hets bland vissa killar.

Men nu har forskare, efter undersökningar med kvinnor, kommit fram till vilken som är den optimala snoppstorleken. En lite oväntad detalj borde dessutom få alla gifta män att jubla – när det handlar om engångsligg är ”kraven” högre än i ett förhållande.

Hur stor en penis ”bör” vara är en fråga som det tjatats om så länge människan existerat, känns det som. Samtidigt är det viktigt att alla trivs med sina kroppar. På ett sätt är ju faktiskt alla människor vackra!

Allt kring kroppen är ju individuellt, men nu kommer forskning som ändå ger oss en hint om hur stor mannens snopp ”ska” vara för att behaga flest. Det handlar om ett genomsnitt man fått fram efter att ha gjort undersökningar med kvinnor från främst USA.

Shutterstock

Studien, genomförd av de amerikanska universiteten UCLA och University of New Mexico, gick till som så att 75 tjejer fick titta på 3D-utskrivna penisar och sedan välja den storlek de ansåg bäst.

Andra krav vid engångsligg

Vad fick man då fram? Jo, snopplängden som flest föredrar är 16 centimeter och omkretsen är 12 centimeter – men man kom även fram till något annat.

När det handlar om engångsligg är ”kraven” lite högre. Då ville majoriteten att penisen skulle vara något större, men däremot lite mindre om man levde i ett förhållande.

– En större penis kan göra lite mer ont, men det är vissa tjejer okej med vid ett enstaka tillfälle då en större penis också kan betyda en lite starkare sexuell njutning, säger forskaren Nicole Prause till Broadly.

Även om det bara handlade om någon centimeter i skillnad mellan vad som föredras vid engångsligg och i ett förhållande så borde ju det få en stor andel gifta män att jubla!

Men glöm nu inte att alla gillar olika och att det här verkligen inte är ett facit som man ska hänga sig fast vid. Det är helt enkelt den första studien jag stött på där man på ett noggrant sätt fått fram ett genomsnittsmått som kvinnor gillar.

Jag tyckte i alla det här var roligt att veta och DELA gärna vidare om du håller med!