Ny studie visar: Här finns världens största snoppar – unika måtten som får svenska män att rodna

En av de äldsta diskussionerna någonsin är den om storleken på mäns könsorgan. Vad är litet, vad är stort och framför allt – spelar det någon som helst roll?

Därom tvistar de lärda, och olärda, och mycket lite talar för att diskussionen ska nå vägs ände. Vissa tycker att storleken spelar roll medan andra lägger mer vikt vid hur man använder den.

Oavsett vilket så har en studie nu tagit fram statistik på var i världen man har störst snoppar och det är tyvärr dyster läsning om man kommer från Sverige.

Studien är utförd av nätapoteket From Mars och de har tillfrågat män från 86 olika nationer om deras penisstorlek, skriver Ladbible.

Här finns störst snoppar

När man tittar på den här statistiken så bör man ha med sig att männen själva fått fylla i sin storlek och därför kan det förekomma vissa överdrifter.

Men det land med störst snittpenis är Ecuador, där en erigerad penis mäter 17,6 centimeter. På andra plats hittar vi Kamerun, 16,6 centimeter, och på tredje plats finns Bolivia med 16,5 centimeter.

Det är med andra ord västerut man ska blicka om man vill skåda rejäla don innanför brallorna på männen.

Här är topp tio-listan.

Bildkälla: From Mars

Så stora är svenskarna

Hur står sig då svenska män? Med en snittstorlek på strax över 15 centimeter kommer Sverige på 24:e plats.

Med det är vi dock störst i Norden. Danska snoppar mäter 14,9 centimeter, norska 14,3 och finska 13,8 centimeter.

Sist på listan då? Där återfinns Kambodja med 10,4 centimeter penis.

Här är hela listan.

Bildkälla: From Mars

Spelar storleken roll?

– Oavsett om män är oroliga över storleken, formen eller något annat så har de flesta någon gång undrat över om den är stor nog. Penisstorlek kan ha stor påverkan på självförtroende och självbild, säger Navin Khosla, farmaceut på From Mars, till Ladbible.

Spelar storleken roll då?

– Kanske, kanske inte. Det som är mest sannolikt är att bäraren av penisen funderat mycket mer på storleken än deras sexpartners, säger Navin Khosla till Ladbible.

Bildkälla: Shutterstock.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!