Nya drömjobbet: Tjäna 50 000 kr i veckan – på att äta saftiga revbensspjäll

De flesta av oss har vad man skulle kunna klassa som ett vanligt jobb. Det är inget som man skäms för eller som får ens omgivning att reagera, men till slut finns det kanske en risk att man tröttnar på fasta arbetstider, samma kollegor och rutinmässiga uppgifter.

Det kan givetvis handla om allt från att jobba inom vården till att vara lärare eller att sitta i ett stort kontorslandskap. Givetvis är det inget fel med det, snarare tvärtom – många av de vanligaste jobben är ju också de viktigaste.

Men vem vet – en dag kanske man får nog och vill hitta något mer udda, speciellt eller unikt. Är det så att man är ett stort fan av revbensspjäll, så kan den möjligheten precis ha uppstått.

Kolla nu in det här magiska jobberbjudandet!

Det är få jobb som får det att börja rinna i munnen och som dessutom är snuskigt välbetalda.

Nu har dock en sådan arbetsmöjlighet dykt upp – och det är nästan för bra för att vara sant om man gillar grillad mat, saftigt kött och rika smaker. Det är dock på riktigt!

Bild: Flickr

Det är företaget Reynolds Wrap som nu är på jakt efter någon som ska resa över hela USA och leta upp de godaste revbensspjällen, skriver CNN. Som om det inte var nog, så är lönen hisnande – man erbjuds 10 000 dollar, motsvarade knappt 100 000 kronor, för att ta sig an den här saftiga uppgiften under augustis två första veckor.

Ambassadör för barbeque

Om du inte har något emot att få betalt för att testa fantastisk grillmat, lägga upp bilder som väcker avundsjuka och somna varje kväll med drömmar om din nästa måltid med revbensspjäll – då kan du ha vad som krävs”, skriver företaget i sin jobbannons.

Bild: Wikimedia Commons

Under sin tvåveckorsresa kommer personen, som får titeln ”Reynolds Wrap Chief Grilling Officer”, ansvara för att lägga upp bilder i sociala medier, utvärdera grillningstekniker och skapa material för företagets hemsida och övriga plattformar.

Man blir som en ambassadör för klassisk ”barbeque”, helt enkelt.

Bild: Max Pixel

I rollen får man dessutom ta med sig en vän på den här otroliga smakupplevelsen. Alla rese- och boendekostnader betalas av Reynolds Wrap.

Ansöker (via länken) gör man genom att skicka in en bild på sig själv när man grillar tillsammans med 100 ord (på engelska) om varför man är personen som bör tillsättas för det här viktiga uppdraget.

Ansökan stänger natten mot den 20 juni amerikansk tid.

Känner du någon som skulle älska det här jobbet? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här möjligheten till dina grillälskande vänner!