Nya peniskameran kan göra vem som helst till ”porrstjärna” – men snuskiga detaljen får nätet att koka

Under ett förhållande är det viktigt att man underhåller alla delar av det för att det ska hålla sig starkt. Oavsett hur kär man är i sin partner så kommer den där åtrån och hettan som fanns där i början av förhållandet att avta något.

Det gäller att finnas där för sin partner, både på det psykiska och fysiska planet. På det fysiska planet så kan det handla om att kanske prova lite nya saker i sängkammaren som hettar upp det hela litegrann.

Vill man hotta upp det rejält kan man alltid prova den här nya sexleksaken som tar världen med storm. Det rör sig om en penisring med en kamera på – som låter en följa med hela vägen, så att säga.

Det är brittiska The Mirror som rapporterar om den senaste sexleksaken, som låter vem som helst agera porrstjärna för en stund. Leksaken filmar nämligen själva aktiviteten och kan låta den som vill se på – bara man kopplar upp sig till leksaken.

Bildkälla: Cockcam

Går under namnet CockCam

Själva leksaken, som fått det inte helt smickrande men ack så tydliga namnet CockCam, består av en penisring som fästs vid roten av könsorganet och har en liten kamera som förevigar den heta stunden. Företaget bakom penisringen, Julz, beskriver leksaken på följande vis:

”En penisring som maximerar njutningen och ger en extra skjuts i sovrummet. Man får ett hårdare stånd och håller längre. Du får se ditt sexliv ur vinklar du aldrig tidigare sett!”

Bildkälla: Cockcam

”Perfekt för distansförhållanden”

Har man ingen partner närvarande men ändå vill ha en het stund med sin älskling så går det att koppla på kameran ändå – och sända sin sköna stund till partnerns telefon via en app som hör till leksaken.

”Den är perfekt för distansförhållanden! Var kreativ och visa dig för din partner på andra sidan jorden!” skriver Julz på sin hemsida.

Bildkälla: Cockcam

Passar alla storlekar

Bär du på en penis av den lite större skalan? Inga problem, enligt företaget själva så passar CockCam alla storlekar då den är gjort i ”sammetslent, töjbart silikon som förhöjer din upplevelse och håller kameran stadig oavsett hur du rör på dig.

Batterierna räcker i 90 minuter, vilket bör räcka för alla män oavsett vilken ”aktivitet” man väljer att ägna sig åt.

Bildkälla: Shutterstock