Nya ”sextrenden” år 2020 är att onanera – med hjälp av ett bananskal

Man slutar aldrig fascineras av vad människan kan hitta på. I synnerhet när det kommer till sexuell njutning. Har ni till exempel någonsin tänkt tanken att onanera – med hjälp av skal från en banan?

Nej, jag trodde väl inte det – men det är faktiskt en ny trend bland män, om man tror flera bekännelser på sociala medier.

Doktorer varnar dock för den udda onanimetoden.

Genom åren har man hört om många märkliga knep för att förhöja njutningen av onani. Makaroner i en termos, hål i en vattenmelon och att få händerna att domna bort innan mysstunden är alla varianter som florerat på nätet.

”Det är fantastiskt”

Nu verkar det nya vara att onanera med hjälp av ett bananskal, skriver Unilad.

Pixabay

”Jag har gjort det i flera år och det är fantastiskt. Det är det närmaste man kommer känslan av en avsugning – tro mig, jag har testat hundratals gånger”, skriver en person på Reddit som svar när en annan beklagat sig över hur uselt metoden fungerat.

”Spara er själva trubbel och använd inte bananskal”, menade den mannen. ”Det är inte i närheten så skönt som man kan tro. Jag använde ett bananskal för att onanera, halkade och föll, smällde huvudet i toalettstolen och överlevde knappt”.

Läkarna varnar för nya trenden

På sajten JackinWorld, en plattform för manlig onani, har metoden dock fått 4,5 av 5 i betyg.

”Skala bananen (du kan äta den senare), lägg skalet över din penis och onanera med hjälp av det. Slemmet från bananen är ett perfekt glidmedel. Du kan värma skalet i mikron för att höja njutningen”, skriver sajten.

Pxfuel

Läkare varnar dock för den nya ”trenden” – och menar att man omgående bör sluta. Den kontroversiella onanimetoden ska kunna leda till hudirritation, sår och infektioner.

”En person med bananallergi är mer benägen att vara allergisk mot substanser som latex. Så om du är allergisk mot latex-kondomer så kan du också vara allergisk mot bananskal. Även om det är ganska osannolikt, så kan du utveckla sår och hudirritation på penisen. Det kan vara smärtsamt och leda till infektioner”, säger läkaren Diana Gill, enligt Unilad.

Så om du funderat på att använda ett bananskal för att onanera, snälla avstå. Det finns garanterat andra sätt som är bättre och säkrare. Tryck nu på dela-knappen för att sprida den här viktiga varningen!