Onanist skyndar till akuten med otäckt penisproblem – läkarens unika fynd får hela nätet att häpna

Skador är ingenting man skrattar åt, men den här historien är så himla konstig att vi berättar den ändå.

Att göra det lite skönt för sig själv är inget farligt så länge man inte stör någon annan med det.

Men för en kinesisk man slutade mysstunden i ett sjukhusbesök han nog gärna sluppit, skriver brittiska The Mirror.

Att hetta till det lite extra när man ska ha mysa på egen hand är inget konstigt. Men för de flesta av oss innebär att göra det lite extra mysigt att tända ett ljus eller kanske slå på lite härlig musik.

20 centimeter USB-kabel

Men en kinesisk man tog det hela ett steg längre. På nätet hade han hittat en instruktionsvideo för hur man stimulerar sin penis genom att föra in saker i urinröret. Efter att ha sett videon tog mannen det han hade hemma, en usb-kabel på cirka 20 centimeter, och förde in i sin penis.

Föga förvånande upplevde inte mannen någon njutning utan istället extrem smärta. Dock lyckades han ta sig till akuten och blev inlagd omedelbart.

Fick klippa den i tre delar

Mannen opererades i över en timme och läkarna var tvungna att klippa isär sladden i tre delar för att få ut den. Det är ännu oklart om mannen kommer att få bestående men efter sitt misslyckade äventyr.

Det är aldrig fel att prova nya saker men av den här historien att döma bör man även vara väldigt försiktig. Tryck nu på dela-knappen för att hjälpa oss att sprida denna viktiga information!

 

Läs mer om...