Pappan gifte sig med dottern Amandas bästa vän – nu blänger folk på gatan: ”De kan dra åt helvete”

Vem man blir kär i går inte att styra över – hjärtat går dit hjärtat vill. Men ibland kan det vara mer komplicerat än att bara kasta sig handlöst in i ett förhållande med den man tycker om.

För 27-åriga Taylor blev det synnerligen problematiskt, hon blev nämligen kär i sin bästa kompis 54-åriga pappa.

Idag är de gifta och lever lyckligt, men vägen dit var allt annat än rak, skriver Daily Mail.

27-åriga Taylor Lehman träffade 54-åriga Kern Lehman, för över fem år sedan. De träffades genom Kerns dotter Amanda, som var Taylors bästa kompis.

”Alltid dragits till äldre män”

Taylor och Amanda jobbade tillsammans och när Taylor fick träffa Amandas pappa slog det gnistor direkt.
– Jag tyckte han var jättesnygg. Jag har alltid dragits till äldre män. Han tyckte jag var söt och vi flirtade lite med varandra, säger Taylor till Daily Mail.

Det hela komplicerades dock ännu mer av att Taylor vid den tidpunkten hade pojkvän och pappa Kern var gift.

Fylldes av skuldkänslor

Dock tog båda förhållandena slut och båda två insåg att de klickade väldigt väl.

Bildkälla: Facebook

– Vi klickade jättebra. Vi gillar samma musik, han är rolig, båda gillar att fest. Jag blev kär i hans personlighet, den gör honom så attraktiv, säger Taylor till Daily Mail.

Dock försvårades hela situationen av både åldersskillnaden och det faktum att Taylor var bästa vän med Kerns dotter. När förhållandet uppdagades var det nära att vänskapsrelationen tog slut, men dottern Amanda har sakta men säkert accepterat att hennes pappa är ihop med hennes bästis.

– Hon vet att jag alltid kommer finnas där för henne, säger Taylor till Daily Mail.

Jämförs med kändispar

Efter att ha fått familjernas godkännande gifte sig paret i Mexiko för ett år sedan. Men det är svårt att vänja sig vid att gå på stan när det skiljer så mycket i ålder mellan dem.

Bildkälla: Facebook

– Folk kommer alltid att titta och i början gjorde det mig väldigt osäker men nu tror jag de stirrar för att vi ser så bra ut, säger Taylor till Daily Mail.

Paret jämförs ofta med kändisparet Michael Douglas och Catherine Zeta Jones, där Michael är 25 år äldre än Catherine.

”Kan dra åt helvete”

Pappan och maken Kern tycker inte att folk ska lägga sig i vem man träffar.

– Om du klickar med någon som gör dig lycklig ska inte någon annan lägga sig i. Om folk vill döma oss kan de dra åt helvete, säger Kern till Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Jag tycker det är superhärligt med människor som följer sina hjärtan och struntar i vad folk säger – jag önskar dem all lycka!

Vad tycker du om det här, är det helt rätt eller lite tokigt? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton!