Par hade vilt sex på lekplats – polisen fick rycka ut

Ibland kan lusten falla på – när man minst anar det.

Så blev det för ett par på Gotland häromdagen, vilket ledde till att de hade sex i en hängmatta på en lekplats – mitt på ljusa dagen.

Samlaget uppmärksammades av människor i närheten som då tillkallade polis.

Det var strax efter klockan 13 i söndags som flera personer tog kontakt med Gotlandpolisen. Anledningen var att ett vuxet par hade sex i en hängmatta – precis vid en lekplats i Visby.

– En av personerna som ringde till polisen berättade att hen försökt få dem att sluta, vilket är bra att man försöker påpeka till andra i sin omgivning att det inte är det bästa stället att ha samlag på, säger Towe Hägg på polisens ledningscentral till Aftonbladet.

Bild: Pixabay

Paret valde dock att ignorera uppmaningen och fortsatte sin heta stund. Därför blev polisen tvungna att skicka en patrull till platsen.

Händelsen beskrivs som ovanlig

Mannen omhändertogs då för att ha varit för berusad. Kvinnan avlägsnades från platsen.

Den omtalade händelsen beskriver polisen som ovanlig.

– Att vi får samtal att personer har samlag händer då och då, jag har dock aldrig varit med om att det skett dagtid och i en lekpark, berättar Towe Hägg för tidningen och fortsätter:

– Ibland kontrollerar vi bilar som står konstigt till och det visar sig att det pågår samlag.

Polisbil
Bild: Flickr

Polisen upprättade en anmälan om ofredande, skriver Aftonbladet.

Känner du en riktig snuskhummer som skulle kunna göra det här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner! Ett gott skratt kan alltid behövas i sommarvärmen!