Passagerare fes så illa att planet tvingades nödlanda och polis fick tillkallas

Ibland spelar kroppen oss rejäla spratt. Ofta när det passar som allra sämst. Vi har nog alla någon gång suttit på exempelvis ett möte, känt hur det bubblar i magen – och att en rejäl brakare behöver få komma ut.

Då testas ens självdisciplin på allvar – och låter man kroppen vinna kan det sätta en i riktigt pinsamma situationer.

Att nöden inte har någon lag, som man brukar säga – det fick passagerarna på en flygresa mellan Dubai och Amsterdam erfara i helgen. En av resenärerna la nämligen av sådana brakare att planet tvingades att nödlanda.

Det var tidningen Metro som var först med att rapportera om den galna händelsen, men sedan dess har det hela blivit omskrivet världen över.

Det var en manlig passagerare – på ett plan som tillhör lågprisbolaget Transavia Airlines – som tydligen hade rejält med gaser i magen. Han hade dessutom ingen vidare förmåga att hålla dessa inne. Det skulle få smått katastrofala följder.

Mannen ska ha släppt av sådana gaser att hans 2 stolsgrannar, som var holländare, blev mycket upprörda. De bad först honom att sluta med gastömningen, tillkallade sedan kabinpersonal – men inget fick den uppenbart uppblåsta resenären att sluta släppa väder. Det slutade i ett stort slagsmål mellan de 3 männen.

Skyller på personalen

Därför tvingades man att nödlanda i österrikiska Wien för att få kontroll på den bisarra situationen – och väl på marken tillkallades sedan omedelbart polis.

Bildkälla: Metro/CEN

De 2 holländarna, båda vansinniga, fick kliva av planet tillsammans med 2 kvinnor som uppges ha varit en del av bråket. Damerna hävdar dock att de inte hade något med saken att göra.

– Vi hade inte en del i det hela. Vi hade bara oturen att hamna på samma rad som männen, men vi gjorde inget. Dessutom anser jag att det var kabinpersonalen som provocerade fram den hetsiga situationen, säger resenären Nora Lacchab till tidningen De Telegraaf.

Shutterstock

Alla 4 släpptes senare utan juridisk påföljd – men samtliga är från och med nu portade från att resa med Transavia Airlines i framtiden.

Hur det blev med den uppblåsta mannen, som förblir anonym, framkommer dessvärre inte.

Kvinnorna väljer nu dock att stämma flygbolaget då de anser sig ha blivit förnedrande och mycket illa behandlade. De holländska männen väljer däremot att låta det hela passera, skriver Metro.

Tryck nu på dela-knappen om du också hamnat bredvid en jobbig medpassagerare, eller lämna en kommentar om din värsta flygupplevelse!