Perfekta motivationen: Här bjuds det på gratis öl – när du joggar

Vi kan alla ha svårt med träningsmotivationen då och då.

Det kan locka betydligt mer att sätta sig på en bar och klämma i sig ett par starköl. Tänk om man hade kunnat kombinera dessa aktiviteter!

Nu kan det dock faktiskt bli verklighet!

I samarbete med joggingappen Strava slår portarna upp till The Runaway Pub – där enda valutan som godtas är löpningskilometer.

Spring – och du bjuds på öl.

Nu jäklar ska det motioneras!

Löpning är helt klart en givande motionsform. Man bränner fett, får ett bättre flås – och det finns överlag många fördelar med att ta en springtur då och då. En av nackdelarna är dock att man inte kan dricka öl samtidigt. Eller det är i alla fall komplicerat.

Kan få sex öl – gratis

Nu slår dock företaget New Balance till med ett lovande initiativ som för öldrickande och jogging en aning närmare varandra, skriver tidningen Café.

Bild: Geograph

Tillsammans med Strava öppnas nu The Runaway Pub. Den enda betalning som accepteras i baren är löpta kilometrar. Det som alla törstiga motionärer måste göra är att lämna in sina löpta distanser i baren – och man får då sina efterlängtade bärs utan extra kostnad.

Rent konkret kommer appen erbjuda fyra olika motionsutmaningar på mellan 10 och 21 km. Klarar man 60 procent av joggingsuppgiften kan man byta in det mot två gratisöl var till sig själv och en kompis. En helt avklarad utmaning innebär dock hela tre öl var!

Finns även ett gym

I och med att vänner involveras i det hela, så kan man dessutom hjälpa varandra med peppning och som löparsällskap.

Den otroliga puben har dessutom ett gym, så att man kan värma upp lite innan man går på det seriösa drickandet. The Runaway Pub håller öppet fram till april och är beläget i London på följande adress:

The Runaway Pub
64–68 Charing Cross Road,
London, U.K., WC2H 0HR
England

Gör nu dina kompisar en tjänst och tagga de som kommer börja träna som dårar efter det här underbara beskedet! Eller dela vidare den här livsviktiga informationen till dina öl-älskande vänner!