Polisen jagar ”vild onanist” – ber nu allmänheten om hjälp för att fånga äcklet

En vild onanist härjar fritt – och nu gör polisen allt för att fånga honom.

Mannen har dykt upp i närheten av främmande kvinnor och exponerat sitt könsorgan vid minst två tillfällen. Ena gånger onanerade han intensivt, skriver Unilad.

Myndigheterna tar emot tips för att han ska kunna gripas så snart som möjligt.

”Onanerade våldsamt”

En kvinna och hennes väninna blev vettskrämda när de märkte att en man stod i buskaget intill dem och onanerade intensivt.

Pixabay

Det hela inträffade i Sydney Beach i Australien under torsdagen.

– Han onanerade våldsamt i vår riktning. Vi skrek åt honom och försökte filma en video som vi kunde visa för polisen. Han brydde sig inte alls och bara fortsatte, säger kvinnan till 7News.

Pxfuel

Mannen beskrivs som en vit man mellan 30 och 40 – och han ska ha haft en kamera runt sin hals vid tillfället, skriver Unilad.

Han var helt klädd i beigea kläder – och en man som delvis matchar beskrivningen av den vidriga gärningsmannen dök några timmar senare upp på en annan plats. Då visade han sin ”snorre” för en annan kvinna, men när hon kallade på hjälp, så flydde blottaren.

Hade på sig andra kläder

Om det rör sig om samma man, vilket polisen inte vet i dagsläget, så kompletterades beskrivningen av honom då med att han hade mörkt hår och ett yngre utseende.

Personen ska vid det andra tillfället dock ha burit kläder i andra färger, vilket kan tyda på att det handlar om en annan gärningsman.

Sutherland Shire Detectives are investigating two separate acts of indecency reports which have occurred at Cronulla and…

Posted by Sutherland Shire Police Area Command on Thursday, January 30, 2020

Sutherland Shire Police Area Command ber nu allmänheten om hjälp för att sätta ditt blottaren – eller blottarna. Man ber folk i områdena Cronulla och Wattamolla vara extra vaksamma.

Dela nu vidare artikeln så att polisen kan få fast den här ”vilda onanisten”!