Polisens klockrena fälla – för att fånga vilda serie-onanisten

En del människor är väldigt frikostiga när det handlar om att visa upp sina mer privata delar.

Är det påtvingat, så begår man ju dock ett brott – och det kan uppfattas väldigt obehagligt av personen som utsätts för en sådan här handling.

En man som blottade sin penis – och samtidigt drog en handtralla – i södra Stockholm valde dock att visa ballen för helt fel person.

Skickade ut kvinnliga poliser

Det var för en tid sedan som flera kvinnor på kort tid hade råkat ut för en blottare i området Farsta strand. Signalementet fick polisen att misstänka att det handlade om en och samma gärningsman – och man valde därför att gillra en fälla.

Nu hoppades man kunna få ett slut på idiotens frikostiga penisuppvisningar.

Bild: Wikipedia

Det skickades därför ut en stor resurs med civilklädda kvinnliga poliser som skulle gå runt i området. Efter ett tag dök det dessutom upp en man som gick in och ut ur ett skogsparti och betedde sig lite underligt, skriver Mitt i Stockholm.

Tog honom med brallorna nere

Sedan dröjde det inte heller länge innan mannen skred till verket. På en gångväg gick han hastigt ifrån en av de kvinnliga poliserna. När han sedan hade fått ett tillräckligt försprång så lade han sig ner, väl synlig från gångvägen – och blottade sin snopp.

– Han låg ner på marken och tillfredsställde sig själv framför ögonen på en av våra kvinnliga poliser, sa Henrik Karlsson, operativ koordinator på Farstapolisen, till sajten.

Bild: Wikipedia

Mannen, som då greps, var inte straffad sedan tidigare – och efter sin ödesdigra tabbe så misstänktes han för inte mindre än sju fall av sexuellt ofredande.

– Vi tog honom med brallorna nere, berättade Henrik Karlsson.

Helt underbart att den här mannen åkte fast – i synnerhet efter att ha visat ballen för en kvinnlig polis. Snacka om att bli tagen på bar gärning!

Tryck nu på dela-knappen om du tycker att den här snuskgubben fick vad han förtjänade!