Pornhub släpper lyxsnusket gratis – under hela Alla hjärtans dag

Siffror från svenska Statistiska centralbyrån (SCB) visar att det finns omkring 1,5 miljoner singelhushåll i vårt avlånga land. Det innebär att det är många som kommer att fira Alla hjärtans dag utan en partner.

Att vara singel innebär dock inte per automatik att man inte kan få till en skön och mysig kväll under årets kanske mest kärleksfyllda och erotiska dygn. Det går alldeles utmärkt att sexa till det på egen hand.

Dagen till ära gör nämligen världens största porrsajt, Pornhub, allt sitt premium-material – som annars kostar pengar – helt gratis. För alla besökare, skriver Forbes.

Går att ha mysigt på egen hand

Romantikens dag är kommen – Alla hjärtans dag. Medan somliga par gör det till en stor sak så är andra mer sansade vad gäller firande av den uppmärksammade högtiden. Det är dock många svenskar som inte har någon att njuta av kvällen tillsammans med.

Man behöver dock inte misströsta för det. Det går att ha mysigt på egen hand.

Flickr

Den amerikanska porrsajten Pornhub firar nämligen Alla hjärtans dag genom att vara extra generös mot sina snusksugna besökare. Under 24 timmar så allt så kallat premium-material, som vanligtvis kostar drygt 100 kr i månaden att få tillgång till, helt gratis. Utan bindningstid eller andra krav.

Fler och längre sekvenser

De lyxigare porrklippen är, enligt sajten, av bättre kvalitet och kan ses i högre upplösning. Man får också tillgång till fler och längre sekvenser.

Pornhub nöjer sig dock inte med att släppa allt snusk fritt i ett helt dygn. Förra året satte man ihop en sexig spellista för att göra kvällens aktiviteter lite mer spännande.

– Vi vill inte att människor ska stressa upp sig över att vara själva på Alla hjärtans dag, utan vi vill visa dem att man kan ha en njutbar kväll ändå, sa Corey Price, vice VD på Pornhub, då till Unilad.

Shutterstock

I år firar man dessutom den många gånger sexiga högtiden med att under två dagar öppna upp en tillfällig butik i New York.

Nyttjades av 3 miljoner förra året

Att gratiserbjudandet kommer att nyttjas råder det ingen tvekan om. Pornhub har omkring 100 miljoner besökare per dag – och 2019 var det ungefär 3 miljoner kåtbockar som tog del av det tillfälligt kostnadsfria premium-materialet, skriver Forbes.

– Vi vill få folk i rätt stämning, menar Corey Price. Det spelar ingen roll om du firar kvällen med din partner eller på egen hand. Vi vill se till att alla känner kärlek på Alla hjärtans dag.

Vilken underbar nyhet för alla singlar – bara att snuska loss i kväll!

Var nu en god vän på Alla hjärtans dag och DELA vidare den här viktiga informationen till dina singelvänner!