Rachel kontaktas av märklig främling – desperata raggningsförsöket får nu tusentals att skratta

En del män gör precis vad som helst för att få kontakt med nya kvinnor.

Tiden när man gjorde det med stil och elegans är helt klart förbi – och det verkar endast finnas en bråkdel män kvar där ute som kan ”ragga” på ett smakfullt sätt.

Möjligtvis har internets och dejtingapparnas utveckling, då allt sker snabbt och bakom en skärm, lett till att många är lite väl heta på gröten.

Om det är någon som vet det här, så är det skotska Rachel Brogan, skriver The Mirror.

En dag skrev en helt främmande, lite äldre man till henne på Facebook. Det var någon hon aldrig ens hade hört talas om – och de hade ingen som helst relation till varandra. Det här gjorde den 23-åriga kvinnan förvånad – och det blev inte mer begripligt när hon läste vad mannen skrev.

”Råkade bli till dig…”

För enkelhetens skull har vi översatt deras konversation från engelska till svenska.

”Hörde du om min farfar?”, inledde främlingen.

”Va?”, svarade Rachel.

”Fasen, ber om ursäkt, skrev till fel person, meningen var att jag skulle skriva till en jag gick i skolan med, men råkade bli till dig. Kan inte tänka klart för min farfar har fått bort”, skrev sedan mannen.

Kunde det alltså handla om ett enkelt misstag? Nja, fortsättningen som följde avslöjar med tydlighet att det hela, från början till slut, var ett rätt uselt och lögnaktigt raggningsförsök.

”Du är dock väldigt snygg”, skrev mannen efter sin tårdrypande inledning.

Fått tusentals reaktioner

Han var dock inte klar där.

”Singel?”, undrade främlingen därefter.

Bild: Humorbibeln

Hoppla! Från död farfar till komplimanger och undran om civilstånd. Att något inte stod rätt till här kunde Rachel konstatera ganska snabbt – och hon valde därför, kanske lite som en ”hämnd”, att lägga ut den udda konversationen på sociala medier.

23-åringen fick omedelbart mängder av reaktioner. De allra flesta höll med om att det här var rätt pinsamt – nästan komiskt uselt. Nu blev mannen inte uthängd med namn, men man kan nog gissa att han fått se hur det svaga raggningsförsöket nu får tusentals att skratta.

Nästa gång kanske ett vanligt ”Hej” är på sin plats!

Vad tycker du om det här? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner! Det kommer garanterat uppskattas!