Rånarens misstag – gav sig på känd kampsportsstjärna

Rånare och andra tjuvar förtjänar att åka på en snyting – eller i alla fall gripas.

De allra fegaste ger sig på gamla och försvarslösa personer, men oavsett vem som drabbas, så gör det mig riktigt irriterad.

En brasiliansk bov försökte stjäla en 26-åriga kvinnas mobiltelefon tidigare i år, men han hade helt missat detaljen att hon var professionell kampsportsidrottare.

Man kan säga som så att det inte sluta så väl – för tjuven.

https://www.instagram.com/p/ByQxXcmhJFI/

Det var när Polyana Viana, som då var 26 år, stod utanför sin lägenhet i staden Rio de Janeiro och inväntade en taxi som en man kom fram till henne.

Kunde knappt röra sig

Främlingen hävdade att han hade en pistol och krävde att få hennes mobiltelefon, skriver The Sun.

https://www.instagram.com/p/B2R32EuhLuJ/

Det skulle visa sig att rånförsöket var bovens livs största misstag.

Han hade nämligen gett sig på en av världens största kampsportsstjärnor på damsidan.

https://www.instagram.com/p/BvwymKVjtaC/

Hon svarade omedelbart med ett slag och en spark – för att därefter koppla ett stenhårt brottargrepp som gjorde att rånaren knappt kunde röra sig.

– Jag placerade honom på samma ställe som där han försökte råna mig och sa ”Nu väntar vi på polisen”, har Polyana Viana sagt till MMA Junkie.

Fick föras till sjukhus

Det skulle snart också visa sig att mannens vapen inte var äkta.

– Jag tror att han var rädd, så han gjorde sedan inget mer. Han bad mig att låta honom gå, men då såg han hur arg jag var och att jag skulle vägra. ”Ring polisen” sa han då eftersom han var rädd att jag skulle slå honom ännu mer, berättade hon.

Bild: Instagram/@danawhite

Det slutade med att förbipasserade hjälpte 26-åringen att ringa polisen. Väl på plats så fick de först föra mannen, som tidigare gripits för liknande brott, till sjukhuset för behandling efter Polyana Vianas revansch.

Sedan blev det transport vidare till polisstationen.

Tycker du att kvinnan gjorde rätt som gav rånaren vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen, så visar du att den här typen av brott aldrig någonsin är okej!