Restauranggäst ”bombhotar” personal – men i polisförhör avslöjas ofattbara misstaget

Det är sajten nola.com som var först med att rapportera om den udda händelsen. Det var inne på Willie’s Chicken Shack som mannen i 30-årsåldern gick fram till kassan och frågade när de stängde.

Larmade polisen

Den kvinnliga expediten ska då ha svarat att hon inte visste varpå mannen, enligt polisförhör, ska ha svarat:

– Ni kommer att klappa igen ganska snart, för jag ska bomba stället!

Pixabay

Personalen tog det hela som ett hot och larmade omgående polisen medan mannen försvann in på badrummet. Efter en kort diskussion kunde han senare gripas – trots att den misstänkte gärningsmannen försökte förklara vad det hela handlade om.

I stället fick han vänta tills det var dags för förhör. Där förklarade mannen att han inte bokstavligen menade att han skulle bomba restaurangen, utan att det hela var ett slarvigt uttryck för att ”lägga en rejäl kabel”.

Uppträdde aggressivt

Mannen var alltså väldigt bajsnödig och planerade att maximera stunden inne på restaurangens toalett, skriver 9gag. Det kände han dessutom var en nödvändighet att förmedla till personalen.

Enligt dem så nämnde dock 30-åringen aldrig något om ett badrumsbesök – och han ska dessutom ha uppträtt aggressivt, hävdar man. Det hela är alltså ord-mot-ord, men oavsett så kommer nu mannen att åtalas för brott.

Det hela kan alltså i slutändan bli ett väldigt dyrköpt toalettbesök…

Vi känner nog alla någon som alltid behöver gå på toa och därför skulle kunna hamna i den här situationen! Tagga den vännen! Tryck annars gärna på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra skratt idag!

Exit mobile version