Fräckis: 5 kannibaler får anställning – 3 veckor senare inser chefen sin enorma tabbe

Något av det bästa som finns, som alltid får mig på bra humör, är en rolig historia. Jag vet inte hur många gånger jag haft en sådan där dag då man är lite seg och nedstämt – men sedan har kommit över en riktig fräckis.

Då åker oftast mungiporna uppåt och man får en skön energi i hela kroppen. Det är något man borde försöka unna sig betydligt oftare. Resten av dagen blir ju så pass mycket bättre!

Den här roliga historien hittade jag på nätet i går och jag kände att jag måste få dela den med er. Sista raden är nog något som många av oss kan relatera till, även om det ska tas med en nypa salt – och jag kan inte sluta skratta!

På ett stort företag har 5 kannibaler fått anställning som handläggare. De placeras vid varsitt skrivbord innan deras chef säger med bestämd ton:

– Ni har nu fast jobb, tjänar bra och kan äta i vår matsal, så låt nu de andra människorna här vara i fred.

Kannibalerna lovade att de inte skulle röra någon av de andra kollegorna.

Men efter 3 veckor kommer chefen upp till sina 5 nyanställda och säger:

– Det saknas en städerska! Är det någon av er som vet vad det har blivit av henne?!

Alla kannibalerna skakar på huvudet och bedyrar att de inte har något med städerskans försvinnande att göra. Chefen köper det och går iväg igen.

Då vänder sig en av kannibalerna till de 4 andra:

– Okej! Vem av er idioter har käkat upp städerskan?!

Kannibalen längst bak svarar skamset:

– Det var jag…

– Din förbannade idiot, säger den första. De 3 senaste veckorna har vi ätit områdeschefer, projektledare och IT-konsulter utan att någon ens varit i närheten av att märka det. Så ska du sedan prompt gå och sätta i dig städtanten?!?!

Snåla inte nu, DELA vidare om den här historien fick dig att le!