Se hit chipsälskare: Drömjobbet är här – bli professionell provsmakare

Snacks kan komma i många former. Chips, ostbågar – eller ostkrokar som man säger i vissa delar av landet – eller nötter av allehanda slag.

Så fort det vankas fredag fyller vi svenskar upp våra snacksskålar framför tvn och avnjuter ett klassiskt fredagsmys, och alla har sitt eget favoritsnack som de älskar att mumsa i sig.

För den som verkligen ÄLSKAR snacks finns nu drömjobbet tillgängligt – som provsmakare hos OLW!

Är du en riktig snackskonnässör som brinner för att låta smaklökarna åka på en njutningsresa varje fredag framför tvn? Då är det här jobbet något för dig!

Trycka i sig en hel låda snacks

Det är snacksjätten OLW som nu söker efter inte mindre än tusen personer som är villiga att trycka i sig en hel låda snacks.

De enda kraven som finns är att du filmar när du äter och lägger ut det på sociala medier.

Vad får man i lådan då? Enligt OLW så är det en salig blandning av hösten nya läckerheter.

– Många tycker om att testa nytt och vi har många spännande nyheter som vi vill att så många som möjligt ska få möjligheten att testa, säger Malou Yeung Kadir, marketing manager hos Orkla som äger OLW enligt NWT.

Bildkälla: Facebook

”Försöker välja ett brett urval”

Anmälan till detta drömjobb är öppet till den 29 augusti, och redan nu har cirka 7 000 ansökningar trillat in hos OLW.

Men så länge ansökan är öppen har man chans att bli en av de lyckligt utvalda. Testlådan man får gotta i sig är såklart helt gratis.

– Alla som kan tänka sig att dela med sig av sin upplevelse är välkomna att söka och vi försöker välja ett brett urval av olika testpiloter, säger Malou Yeung Kadir till NWT.

Vill du ansöka så kan du göra det här.

Känner du någon som skulle älska detta jobb? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får en chans att ansöka!