Slipp sömnlösa nätter i värmen: Här är nya madrassen – som kyler ner hela din kropp

Europa – och Sverige – är just nu inne i en värmebölja. Det har varit extremhetta på flera platser de senaste dagarna och det väntas dessutom bli ännu varmare på sina håll under den närmaste tiden.

Bara att stålsätta sig, helt enkelt.

Medan somliga njuter av synen att termometern skjuter i höjden under sommaren så innebär det panik för en del andra. I synnerhet när det gäller sömn kan värmen ställa till problem – och jag tror de flesta av oss har upplevt svettiga, utmattande och sömnlösa nätter på grund av rejäl hetta.

Det kan vara frustrerande och hemskt, men nu finns nog en lösning på det här problemet!

Har du också rullat runt i sängen, svettig och frustrerad, när värmen omfamnat dig och hållit dig vaken inpå småtimmarna? Om det inte hänt än i sommar, så är risken stor att det blir så under den närmaste tiden, för av rapporterna att döma kommer temperaturerna att stiga ytterligare på flera håll.

Bild: Pixabay

Här är räddningen

Då gäller det att göra det bästa av situationen. Förutom att svalka sig under dagarna och att dricka mycket vätska, så är sömnen som alltid oerhört viktig för oss. Det gäller ju att samla energi inför fartfyllda dagar på stranden!

Kan inte sova
Att sova i värmen kan vara svårt för många. Bild: Shutterstock.

Nu har det dessutom kommit en produkt som kan vara räddningen för alla oss som ofta hålls vakna av svett, värme och frustration. Det är en form av madrass till sängen som innehåller en svalkande gel som ska hjälpa till att kyla ner kroppen.

Hur underbart låter inte det?

Bild: Argos

Den är anpassad för en enkelsäng, men om man sover i en större går det givetvis bra att köpa två, så löser sig nog det problemet. Den tunna ”madrassen” läggs ovanpå ens vanliga madrass och täcks sedan av lakanet.

Sängtillbehöret säljs av företaget Argos för 69,99 pund – motsvarande strax över 800 kronor. Det kan det vara värt för att slippa sömnlösa nätter i värmen. Madrassen ska dessutom kunna vara till hjälp om man bränt sig i solen eller har feber.

Bild: Shutterstock

Det här känns ju som ett måste i sommar! Därför väljer jag att dela vidare den här underbara nyheten till mina vänner!

Gör gärna det du också, genom att trycka på DELA här nedanför!

Du kan också tagga någon som alltid klagar på värmen på Facebook! Att du sprider det här vidare kommer garanterat att uppskattas!