Snickarna ska bygga nytt staket på tomten – se nu idiotiska tabben som får tusentals att skratta högt

Alla vet att man kan vara lite trött på jobbet vissa dagar – speciellt nu när det är vinter kan energinivåerna vara lite lägre än vanligt.

När man är trött är det också lite lättare att man gör misstag på  jobbet, något två byggarbetare fick erfara i förra veckan, skriver Manchester Evening News.

Det känns som en dålig sketch från någon gammal tv-serie: två byggarbetare parkerar bilen för att bygga ett staket runt tomten, men lyckas bygga in sin egen bil av bara farten. Men det var exakt det som hände för två morgontrötta byggarbetare i engelska Manchester.
Bildkälla: Facebook

Insåg pinsamma missen

Col Condron, som bor mittemot huset, såg hur byggarbetarna parkerade bilen på morgonen och satte igång att bygga det betongstaket de kom dit för att bygga.

Men efter några timmar, när staketet började ta form, insåg de sitt pinsamma misstag.

– Det är som att de glömde att de kom dit i en bil och var de parkerade den, säger Col till Manchester Evening News.

”Var bara att plocka isär igen”

Col var snabbt framme med kameran för att föreviga de två dumstrutarnas misstag.

– Det var ju bara för dem att plocka isär staketet, köra ut bilen och börja om från början igen. Det tog dem säkert en halvtimme att få ut bilen, säger Col till Manchester Evening News.

Bildkälla: Facebook

Col delade sedan med sig av bilderna på Facebook, där tusentals nu skrattar åt den pinsamma missen.

Ibland överträffar verkligheten dikten! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa det här, det kommer de garanterat uppskatta!