Snuskhummer sökes: Tjäna tusenlappar på att kolla porr hela dagen lång

Snuskhummer sökes: Tjäna tusenlappar på att kolla porr hela dagen lång

Idag finns det porr överallt på internet, och det är absolut inget ovanligt att glutta på lite barnförbjudet när man har en ”mysstund” med sig själv, eller som förspel tillsammans med en partner för den delen.

Men att göra det på arbetstid skulle nog få de allra flesta att rygga tillbaka.

Dels för att man skulle bli stämplad som kronisk snuskhummer och dels för att det inte ger så mycket i intäkt. Men nu finns faktiskt ett jobb för riktiga snuskhumrar – man kan nämligen få betalt för att titta på porr.

För 185 kronor i timmen får man ligga hemma och titta på porr dagarna i ända, skriver Ladbible.

Det är företaget Bedbible som nu utlyser en minst sagt unik tjänst, som går ut på att titta porr.

Bildkälla: Flickr

”Samla på sig data”

Varför ska man då sitta hemma och titta porr och dessutom få lön för det? Jo, för att Bedbible håller på att sammanställa en rapport där man vill samla på sig så mycket statistik och datapunkter kring porr som det bara är möjligt.

För den ”lycklige” som får jobbet innebär det att man tittar på porr och samlar in data kring det man ser. Det kan handla om vilka ställningar som utförs, hur många orgasmer som skådespelarna får, hur långa klippen är, vilken hårfärg skådespelarna har och så vidare.

I annonsen står det följande:

”Vill du få betalt för att titta på porr? Då har vi det perfekt jobbet för dig. Vi gör nämligen en djupdykning i allt som har med porr att göra, och vi behöver din hjälp!”

För detta arbete belönas man med 20 dollar i timmen, vilket motsvarar cirka 185 svenska kronor.

”Vill lära oss mer”

För att bli ”porr-research-direktör” måste du vara över 21 år gammal, i övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet eller andra kvalifikationer.

Tjänsten är ”remote” vilket innebär att du kan jobba hemifrån eller egentligen var du vill, även om det kanske inte rekommenderas att jobba i offentliga miljöer.

Bildkälla: Shutterstock

För att söka tjänsten behöver du fylla i ett formulär där du bland annat förklarar varför du skulle passa för tjänsten och hur din nuvarande anställning ser ut.

– Porr är en mångmiljardindustri världen över, så vi vill lära oss mer. Vi kommer säkerligen få fram intressant statistik från den här forskningen, säger Edwina Caito, innehållschef på Bedbible, till Ladbible.

Du kan söka tjänsten här.

Känner du en riktig snuskhummer som borde söka det här jobbet? Tryck då på DELA-knappen så de får chansen att ansöka!