Snuskig rånarliga stal analdildos för 6 000 kr – nu ber polisen om tips för att hitta de skyldiga

Polisen i orten Petone på Nya Zeeland söker nu efter tjuvar av det lite ovanligare slaget – nämligen dildotjuvar.

Det var i söndags som sexbutiken Peaches & Cream i den lilla staden utsattes för en stöld av det grövre slaget, i dubbel bemärkelse.

De två kvinnliga tjuvarna som nu gäckar polisen lyckades lämna butiken med två stycken analdildos, en vibrator och en leopardklänning till ett sammanlagt värde av cirka 6 000 kronor, skriver sajten Newshub.

 

Den sexsugna tjuvligan har fått namnet ”The buttplug bandits” i lokalpressen och fastnade på sexbutikens övervakningskamera när de stoppade ned analpluggar och andra leksaker i sina väskor.

Konfronterades av personalen

Personalen i butiken fattade misstankar direkt då kvinnornas väskor tycktes växa allt eftersom de gick runt i butiken. När de gick mot utgången konfronterades de av personal.

– En av dem såg lite rädd ut och lämnade tillbaka en vara. Men den andra vägrade öppna väskan och lämnade bara butiken, trots att jag gav henne flera chanser att erkänna, säger en anställd till Newshub.

Bildkälla: Facebook

Värde: Cirka 6 000 kronor

Kvinnorna kom över två analpluggar värda över 1 900 kronor styck, en vibrator värd 1 600 kronor och en leopardklänning värd 600 kronor. Sammanlagt värde: cirka 6 000 kronor.

Butiken har, tillsammans med lokal polis, gått ut med bilder från övervakningskamerorna så att de kåta tjuvarna kan ställas till svars.

Bildkälla: Facebook

– Vi vill ägna vår uppmärksamhet åt vanliga, bra kunder och inte gå runt och vara på helspänn över stölder. Det är inte därför vi driver den här butiken. Men tyvärr stjäls det en del härifrån, mestadels underkläder, vibratorer och glidmedel men även en del filmer, säger företagets VD till Newshub.

Vill inte ha tillbaka analpluggarna

Även om polisen lyckas hitta tjuvarna så vill butiken inte ha tillbaka stöldgodset.

– Nej, det som stjäls används ofta av tjuvarna själva så vi kan inte ta tillbaka dem, säger företagets VD till Newshub.

Skulle tjuvarna gripas så skulle de istället få betala tillbaka hela summan för leksakerna.

Det finns då folk till precis allt! Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får läsa de här tokigheterna!