”Soldoktorn” Mikael Sandströms intima bekännelse om Lotta Engberg-romansen: ”Kåta upp i hissen”

Mikael Sandström, även känd som ”Soldoktorn”, är en av våra mest populära kändisar idag. Den 62-årige läkaren har skymtats i tv under flera år där han bland annat medverkat i Nyhetsmorgon och Expedition Robinson.

Sandström deltog även i Let’s Dance 2020 men fick dra sig ur då han i egenskap av läkare behövdes för att ta hand om patienter under coronapandemin.

Mikael Sandström har även uppmärksammats mycket för sitt nya förhållande med den populära artisten och programledaren Lotta Engberg. När Sandström medverkade i Youtube-programmet Intimt med Björken, lett av Martin Björk, ställdes doktorn mot väggen om sitt förhållande – och bjöd på en del godbitar.

Intimt med Björken är ett intervjuprogram av och med programledaren Martin Björk, där han intervjuar kändisar i en bild på ett lättsamt men samtidigt närgånget sätt.

Ofta får man se en lite annan sida av kändisarna som medverkar, och när Mikael Sandström deltog var det inget undantag.

Bildkälla: Youtube

Öppnar upp om solbrännan

Martin Björk räds inte de svåra frågorna utan frågar direkt om hur Mikael ser på andra människors tyckande om den berömda solbrännan.

– Jag är rätt motståndskraftig mot det där. Men första gången det hände så förstod jag inte vidden av det. Folk tyckte jag var en idiot, sedan tyckte de att mina barn var idioter, då tappade man ju nivån där och det blir ju galet. Men annars är det rätt så kul, alltid retar det någon, förklarar Mikael i programmet.

Bildkälla: Youtube

Därefter kan inte Martin Björk hålla sig längre, utan ställer frågan alla vill ha svar på.

– Hur går det med Lotta Engberg då, det är ju din brutta nu?

”Pratade på Facetime”

Sandström och Engberg har varit ett par under ungefär ett halvår.

Bildkälla: Wikimedia Commons

– Det var väl i juni någon gång, vi gjorde ingen grej av det så. Det går alldeles utmärkt. Vi pratade ett par månader innan det, precis vid corona. Vi pratade lite på Facetime, säger Sandström i programmet.

Martin Björk nöjer sig dock inte med det enkla svaret, programmet heter ju trots allt Intimt med Björken.

– Du, jag sprang på Benjamin Ingrosso här precis innan vi skulle ses. Han har ju känt Lotta väldigt länge, och han sa att hon var en snuskig jävel. Stämmer det? frågar Martin.

– Nej, hon är en ängel, svarar Sandström och brister ut i ett skratt.

Bildkälla: Youtube

”Kåta upp partnern i hissen”

Martin Björk fortsätter sitt barnförbjudna ”förhör” och frågar därefter om Mikael Sandström är en bra älskare.

– Min blygsamhet förbjuder mig att uttala mig i ämnet. Nej, men jag vet inte vad de tänker, jag har inte utförd någon studie på det. Men det finns ju en tjusning i att stå i en hiss och kåta upp någon. Att då säga eller göra något som ingen annan förstår, det kan vara en bra krydda i ett sexliv, avslöjar Sandström.

Här kan du se hela intervjun!

Vilken klockren intervju – de är ju för härliga båda två som verkligen bjuder på sig själva!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!