Stöddig kille parkerar lyxbilen på förbjudna platsen – hämnden får honom att börja gråta

.

Att köra bil är verkligen en frihetskänsla! Man kan åka vart man vill och hela världen ligger för ens fötter. Något som däremot är mindre roligt med att köra bil är andra trafikanter som inte kan bete sig.

Speciellt irriterande är det med människor som inte lärt sig hur och var man får parkera – en enda felparkerad bil kan ställa till det för många andra bilar.

Därför är det lite extra skönt att se när någon dåre som inte kan parkera får vad de förtjänar, som i klippet här nedanför.

Det gäller såklart inte alla, men känslan är att många människor med lyxbilar känner sig lite förmer i trafiken än oss andra, som rattar runt i en bättre begagnad kombi eller på cykel.

Parkerar på förbjuden plats

Ta killen i klippet här nedanför, till exempel. Arrogant glider han upp med sin Ferrari, som kostar över två miljoner kronor, upp på taket i ett parkeringshus.

Utan att läsa några som helst skyltar så parkerar han bilen högst upp. Men det skulle stå honom dyrt.

Dagen efter skulle det nämligen hållas en loppmarknad uppe på taket, vilket det tydligt hade skyltats med när fårskallen parkerade där.

Får vad han förtjänar

När ägaren kom tillbaka dagen efter fick han se sitt älskade vrålåk omringat av stånd, besökare och annat loppmarknads-bråte

Han fick dock skylla sig själv som inte hade varit lika uppmärksam som parkeringshusets andra bilförare – och fick åka därifrån efter att sakta ha korsat sig fram mellan alla ”hinder”.

Se klippet när idioten får vad han förtjänar här nedanför!

Karma, kallas det visst?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!