Sugen tjuvliga stal lyxiga sexleksaker för rekordbelopp – nu jagas de av polisen

Att gå hem med någon efter en kväll på krogen kan vara både rolig och härligt. Dock kan det bli lite tråkigt om man har planerat att hitta ett sällskap men blir utan.

Men tre kvinnor i Australien som inte lyckats träffa varsin karl under kvällen nöjde sig inte med att åka hem ensamma.

Istället gick de på en rejäl tjuv-räd inuti en sexbutik – totalt kom de undan med sexleksaker för över 5 000 kronor.

Kvinnorna fångades dock av butikens övervakningskameror och är nu efterlysta av polis, skriver brittiska Daily Mail.

Det var under natten till söndag, närmare bestämt strax efter midnatt, som tre kvinnor klev in på sexbutiken Libido i Perth i västra Australien.

Fick med sig succédildos

Kvinnorna gick runt i butiken och plockade på sig sexleksaker. Sedan avlägsnade de omslagen till leksakerna och gömde leksakerna innanför kläderna innan de smet ut igen.

Enligt den förtvivlade butiksägaren Garry Smith så fick trion med sig fyra av de bäst säljande dildosarna, varav en kostar över 2 500 kronor.

Inte ovanligt med stölder

Tyvärr är inte den här dildoligan de första tjuvarna inne i Garrys butik, varje månad stjäls det sexleksaker för drygt 20 000 kronor. Mestadels stjäls sexleksaker ämnade för kvinnor.

– Det är ett återkommande problem vi har. Mycket beror på att vi har nattöppet vilket ökar stöldrisken, säger Garry till Daily Mail.

Här är dildoligan på butikens övervakningskameror.

Erbjuder hittelön

Den ”myssugna” stöldtrion är nu efterlysta av den lokala polisen och har gått ut med övervakningsbilder för att få tag på dem.

Butiksägaren Gary är också mån om att få fast tjuvarna och erbjuder 50 dollar, ungefär 450 svenska kronor, till den som kommer med information om trion.

Vad tråkigt att kvinnornas sexlust fick förståndet att brista! Tryck nu på dela-knappen så att dildoligan åker fast!