Svenska Karolina, 42, blir kåt av att leva som en ponny: ”Härligt när någon drar en borste över kroppen”

Svenska Karolina, 42, blir kåt av att leva som en ponny: ”Härligt när någon drar en borste över kroppen”

Alla har vi olika hobbys. Det kan röra sig om frimärkssamling, fotografi, skidåkning eller vad som helst egentligen.

Oavsett vad man har för intressen så tycker jag personligen att det är helt fantastiskt med människor som vågar göra det fullt ut.

Just därför är Karolina så underbar. Hon ägnar sin fritid åt något som kallas ”pony play”, vilket innebär att hon klär ut sig till häst och ”rider” omkring i skogar och parker.

När Karolina först introducerades för pony play avfärdade hon det som löjligt. Men efter att en kompis fått med henne på en provtur föll hon pladask för den inte helt vanliga fetishen.

Bildkälla: Youtube/Kanal5

”Ägnar oss åt dressyr”

Pony play är en sexuell fetish som innebär att man tänder på att klä ut sig som häst. I Karolinas fall så blir hon en arabisk märr vid namn Aleia. Tillsammans med sina ponny-kompisar så ”rider” de runt i skogar och parker samtidigt som de tar hand om varandra. Bland annat har Karolina en egen mänsklig häst, vid namn Svarta hingsten.

Bildkälla: Youtube/Kanal5

Karolina beskriver sig som sexuellt undergiven men när de är ute bland folk sker aldrig något sexuellt – de vill inte att någon ska ta illa vid sig av deras aktiviteter.

Bildkälla: Youtube/Kanal5

Rider runt på stan

Karolina älskar att visa upp sig och det händer att hon, tillsammans med Svarta hingsten, rider genom centrala Stockholm.

Bildkälla: Youtube/Kanal5

”Vill se fler som leker pony play”

– Genom att visa oss så kommer vi ett steg närmare att normalisera pony play. Det finns många som gillar pony play men som inte vågar komma ut på samma sätt som jag. Jag vill inte att man dömer folk och vill gärna se fler som leker pony play därute, säger Karolina.

Att rida runt på stan skapar naturligtvis reaktioner, både positiva och negativa. Det händer att folk vill ta bilder och ibland till och med rida i ekipaget.

Bildkälla: Youtube/Kanal5

Vad tycker du om Karolinas hobby – gör hon rätt som lever ut sin dröm? Tryck isåfall på dela-knappen, eller dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!