Svenska polisens klockrena skämt – efter skitdåliga juli-vädret i år: ”Sommaren är inte...”

Svenska polisens klockrena skämt – efter skitdåliga juli-vädret i år: ”Sommaren är inte…”

Poliser gör dagligen ett livsviktigt arbete och förtjänar all vår respekt.

De arbetar under tuffa förhållanden ute på gator och torg, får se och uppleva sådant som vi andra knappt kan föreställa oss – och jag är en av de som tycker att svenska poliser ska få mer betalt för det fantastiska jobb som de gör.

Samtidigt som deras vardag präglas av allvar och tragik, så gäller det att kunna skoja och ha roligt när tillfälle ges.

Konstaplar som har humor är något av det härligaste som finns – och härom dagen kom polisen i nordvästra Skåne med ett underbart skämt om den svenska sommaren.

Bild: Facebook/Polisen nordvästra Skåne

Vi upplever en av de kallaste somrarna på mycket länge. Det regnar även en hel del på sina håll – och den där riktiga semesterkänslan, med heta stranddagar och svalkande bad, har lyst med sin frånvaro i Sverige.

Polisens skämt om sommaren

En del tycker det är skönt att temperaturerna inte är likt under 2018, andra hade önskat betydligt varmare dagar. Nu när man i år inte ska åka utomlands är det nog dock majoriteten som gärna hade sett lite bättre väder.

Några som verkar lite småbittra på sommarens skrala leverans är polisen i nordvästra Skåne.

I fredags lade man ut en bild på sin Facebook-sida som en klockren passning till i synnerhet juli månad år 2020.

N-V SKÅNE: TRIST FELMEDDELANDEFår ni samma felmeddelande på era datorer och smartphones? Ring INTE oss dock!😅Ha en fin helg! 🇸🇪👮‍♀️👮‍♂️🕵️‍♀️

Posted by Polisen Helsingborg on Friday, July 24, 2020

Den ska föreställa en dator eller mobil som ”installerar” svensk sommar – men det lyckas inte. ”Sommaren hittades inte” och ”Sommaren är inte tillgänglig i ditt land” är två av de felmeddelanden som dyker upp.

Ring inte polisen över dåligt väder

Vi som inte är några teknikexperter, men som ändå försökt oss på att installera saker och ting, kan känna igen att sådana här meddelanden gärna sätter stopp. De brukar dock inte handla om just sommaren, utan snarare om något program eller en enhet.

Jag tycker dock det här var ett roligt sätt att skoja om att sommarvädret lyser med sin frånvaro. ”Får ni samma felmeddelande på era datorer och smartphones? Ring INTE oss dock”, skriver polisen till bilden och lägger till en glad smiley.

Tycker du också om poliser med humor? Tryck då på dela-knappen, så kanske vi kan få sommaren att skärpa till sig under augusti!