Tabben: Politikerna får morrhår och kattöron – mitt under viktiga direktsändningen

Att vara politiker är ett viktigt uppdrag som tas på största allvar. Man fattar beslut som påverkar en hel befolkning, och det bjuds sällan på några tillfällen för skratt och skämt.

Men som för de flesta vuxna är det här med teknik lite klurigt ibland, till och med för politiker.

Men när det sker med politiker så blir det lite roligare än när vi andra misslyckas med tekniken, de gör det ju på en lite större arena om man säger så.

När det pakistanska partiet PTI Khyber Pakhtunkhwa skulle hålla en direktsänd presskonferens skedde ett sådant misstag – vilket gjorde att de gravallvarliga politikerna fick kattöron och morrhår, skriver Bored Panda.

Som politiker idag gäller det att vara på hugget för att fånga in alla väljare man bara kan. Det gäller att synas så mycket som möjligt, både ute bland folk men också i tidningar och på nätet.

Något gick snett

Det pakistanska partiet PTI Khyber Pakhtunkhwa är inget undantag. De jobbar stenhårt varje dag för att få folk att tycka om just deras politik.

Ett av deras senaste drag i att locka folk var att sända en av deras presskonferenser direkt på Facebook, så att deras följare direkt kunde ta del av deras politik.

Men något gick snett med tekniken.

Bildkälla: Youtube

Fick morrhår och kattöron

Representanterna för partiet fick plötsligt kattöron och morrhår i ansiktet under sändningen.

Personen som filmade hade av misstag kommit åt en knapp där man aktiverar ett så kallat filter som ska se lite roligt ut, i det här fallet så får personerna som filmas katt-attribut.

Det pinsamma misstaget fick naturligtvis tittarna att fnissa ordentligt istället för att lyssna på vad partiet hade på sin agenda.

Bilderna sprids just nu som en löpeld på nätet – till politikernas stora förtret, kan man tänka sig.

Det här med teknik är inte alltid så lätt!

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får se detta!