Tävlingen: Onanera varje dag under hela maj – 10 000 kronor i potten

.

Som vuxen har man en sexuell drift, det är helt biologiskt och ingenting konstigt. Hur stor sexdrift man har varierar såklart mellan varje person. Vissa vill snuska loss mest hela tiden medan andra känner sig nöjda med någon gång i månaden.

Har man ingen partner att njuta tillsammans med går det minst lika bra att ha det lite gött på egen hand, det är absolut ingenting konstigt med det. Men trots att det är 2019 så finns det fortfarande en hel del stigma kring det här med onani och är belagt med skam för många människor.

För att råda bot på detta så utlyses nu en tävling, där deltagare uppmanas att onanera minst tio minuter om dagen – under hela maj månad. Vinnare får hela 1 000 dollar, skriver Ladbible.

Att onanera är ett perfekt sätt att lära känna sin egen kropp bättre samtidigt som det kan vara förbaskat skönt. Nu kan man till och med tävla i onani – och få sexleksaker till ett värde av 10 000 kronor på köpet.

Onanera varje dag – hela maj

Bakom den snuskiga idén ligger Amy Baldwin och April Lampert, två amerikanskor som till vardags driver en podcast som heter ”Shameless sex” vilket betyder ”Skamlöst sex.”

https://www.instagram.com/p/BvzfSnwBDRi/

Själva tävlingen går ut på följande:

Deltagarna ska vara minst 18 år och onanera minst tio minuter varje dag, utan hjälpmedel så som porr eller sexleksaker. Detta för att man helt ska fokusera på sin egen kropp och njutning.

Varje vecka uppmanas deltagarna att skriva ett anonymt brev till Amy och April där man sammanfattar vad man lärt sig om sin kropp och sin egen njutning.

När maj månad är till ända så kommer en vinnare att lottas fram. Vinnaren får ett lyxigt paket med sexrelaterade saker, till exempel en vibrator, glidmedel och en sexhandbok.

https://www.instagram.com/p/BwpmW0DB158/

Vill få bort skammen kring onani

Syftet med tävlingen är att upplysa folk om att onani inte är något farligt.

– Det är inget fel med att njuta på egen hand och vi vill få folk att förstå det. Onani är ett jättebra sätt att lära känna sig själv på. Det finns mycket att lära om sig själv när man utforskar sin kropp, skriver de på sin Instagram.

Utmaningen har gjort enorm succé redan och duon har överösts med positiva kommentarer.

”Låt tävlingen börja!” skriver en upphetsad följare.

”Det här ska jag testa direkt!” skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/Bn6szHyFLEX/

Det här måste vara världens skönaste tävling?

Tryck nu på DELA-knappen så dina vänner också får en chans att delta i tävlingen!