Tjuvarna ska stjäla diesel från buss – då gör klantskallarna pinsamma jättetabben

Något som alltid irriterar är människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Sådana personer ger jag inte alls mycket för – och det bästa som finns är när de åker på revanscher eller den perfekta hämnden.

Några australiska tjuvar fick i högsta grad veta vad karma innebär när de nyligen försökte stjäla diesel från en buss. De råkade nämligen begå ett ödesdigert misstag – och valde att ”slanga” från latrinen i stället från den vanliga tanken.

Man kan ju både hoppas och anta att de här tjuvarna förlorat aptiten för att begå brott ett tag framöver. De gav sig på att försöka stjäla dieselbränsle från en turistbuss i den australiska staden Laverton, rapporterar tidningen The West Australian.

Bussen på bilden är inte den som utsattes för det aktuella brottet. Foto: Wikimedia Commons.

Det var när tjuvarna smög fram mot den parkerade bussen under natten som de helt enkelt valde att ”slanga” från helt fel tank. I stället för att få ut diesel så visade det sig snart att de hade valt att ge sig på latrinen – alltså tanken för kiss och bajs som är kopplad till fordonets toalett.

”De flydde omgående”

Enligt Heath Soutar vid den lokala polisen så pekar allt mot ett misslyckat stöldförsök. Locket till latrintanken var nämligen uppbrutet och ingen diesel hade försvunnit, skriver tidningen.

Nyheten får nu många att skratta i staden Laverton. Foto: Wikimedia Commons.

Heath Soutar, som arbetar med fallet, menar att allt tyder på att tjuvarna fått bråttom från platsen.

– Vi kan anta att de flydde omgående – med en något bitter eftersmak, säger han till The West Australian.

Heath Soutar påpekar att även om de letar efter de skyldiga, så har man ”absolut noll intresse” av att få tillbaka stöldgodset.

De här tjuvarna lärde sig nog en läxa för livet och jag kan faktiskt inte sluta le! Tryck på dela-knappen om du tycker att de här klantskallarna fick precis vad de förtjänade!