BH-trenden som chockar tusentals: Geniala detaljen kan underlätta vardagen för kvinnor i sommar

De allra flesta kvinnor känner nog ingen sig i att sommaren inte bara innebär glada miner och uppåtpekande mungipor. Det kan också vara en ganska så jobbig årstid. Framför allt när det kommer till svettningar!

Man kommer ur duschen, gör sig torr, drar på sig en topp eller tröja – men då slår den till. Värmen! Svettningen! Ett klassiskt ”bekymmer” är att brösten börjar klistra sig fast mot huden – och det finns helt klart bekvämare tillstånd.

För en tid sedan kom dock ett företag med vad de anser är den perfekta lösningen på det här bröstrelaterade problemet. Den revolutionerande BH:n kallas ”The Ta-Ta Towel”.

Den sitter runt nacken och är anpassningsbar avseende kroppslängd och byststorlek. Den finns i flera olika färger och ska se ut lite som när man slängt en handduk runt halsen – men samtidigt verkligen hålla brösten på plats, utan att de behöver ”klistras fast” mot själva kroppen.

Stor uppmärksamhet

Möjligtvis ger det här en lite friare känsla – och man ska även kunna använda den som en bikiniöverdel.

BH:n har senaste tiden fått enormt stor uppmärksamhet världen över – och gissningsvis kommer den att hjälpa många kvinnor i sommar. Spontant känns det som att de allra flesta som använder BH kan få nytta av den här!

Nedan följer några bilder som illustrerar hur ”The Ta-Ta Towel” kan användas – och det finns ju faktiskt flera olika anledningar till att testa det här!

Inte alls dumt, eller hur?! Tryck nu på dela-knappen för att sprida det här vidare till dina väninnor eller kvinnliga bekanta! Vem vet, det här kanske kan göra underverk i sommar!