Ulla, 80, fann sexlivet på ålderns höst – nu avslöjar hon intima detaljerna: ”Tror aldrig trosorna åkt av så fort…”

Vissa menar att sex inte är något man ska syssla med på äldre dagar.

Å andra sidan är ålder bara en siffra – och Ulla Björkman, 80, delar nu i en närmast unik bok med sig av hemligheter från andra hennes efter 23 år återuppståndna sexliv.

Den här krutgumman spar inte heller på detaljerna.

– Jag tror aldrig trosorna åkt av så fort, säger hon i Malou efter tio.

Författaren Ulla Björkman är en riktig krutgumma. Den i dag 80-åriga damen skilde sig 1997 – och i och med det dog också hennes sexliv totalt, berättar hon i TV4:s Malou efter tio.

Det skulle ta cirka 23 år innan det tog fart igen.

”En total katastrof”

Som av en slump träffade Ulla en 64-årig man som hon dessutom bjöd hem. Det dröjde då inte länge innan man hamnade inne i sängkammaren. Nu skulle hon älska – för första gången på över två decennier.

– Det blir en total katastrof, säger Ulla i programmet.

Bild: TV4

– Jag har liksom inte på 20 år, så jag är torr som fnöske, men jag tänkte att ”hellre dör jag än säger något”. Då får jag kramp i högerbenet, men vilket gör mest ont – krampen eller det andra? Då försöker jag reda ut det här med krampen först. När jag väl fixat det – då gick det för honom, berättar den livsglada pensionären.

Är mamma till Christer Björkman

Sedan följde dock flera år av återuppståndet sexliv för Ulla – med sin nya man. Hon har också skrivit ärligt, utelämnande och detaljrikt om det hela i boken ”Ofrivilligt sexobjekt – Till vältränad förmögen snygging”.

Bild: TV4

Främst eftersom damen – som är mamma till Christer Björkman – tidigare sökt liknande litteratur, men inte lyckades hitta någon.

I spelaren nedan kan du se ett inslag med Ulla från Malou efter tio.

Vilken underbar krutgumma! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!