Ung kvinna skyndas till akuten efter vild festkväll på stranden – då gör läkarna ett unikt fynd i hennes vagina

På stranden kan det hända lite vad som helst.

Där är man ofta på bra humör – och då är kanske inte alltid försiktighetsgraden så hög som den borde vara. Det blev en brittisk turist varse under en resa till Spanien.

Efter en vild festnatt vid havet fick hon magsmärtor – och när läkarna hittade orsaken kunde man inte tro sina ögon, skriver Daily Mail.

Den 26-åriga kvinnan var på solsemester på Teneriffa med ett gäng vänner. Under en kväll så samlade man en stor grupp engelsmän på en strand i närheten av där man bodde – och hade en vild festnatt tillsammans, rapporterar spanska ABC.

Åkte till sjukhuset

Den kvinnliga turisten blev rejält berusad och har senare berättat att hon har minnesluckor från kvällen. Dagen därpå började hon plötsligt känna kraftigt magont – och efter ytterligare ett dygn, utan att smärtorna avtagit, så bestämde hon sig för att åka till akuten.

Bild: Wikimedia Commons

Väl på sjukhuset började läkare att undersöka patienten – och man gjorde då ett unikt fynd.

Inuti 26-åringens vagina påträffade man nämligen en liten sköldpadda. Den hade då orsakat en infektion som gav upphov till hennes smärtor.

– Det är oklart hur den hamnat där. Varken vi eller kvinnan själv har någon som helst aning, säger en talesperson för spanska polisen, enligt Daily Mail.

Bekräftar att händelsen ägt rum

Turisten kunde senare skrivas ut. Sköldpaddan avled tyvärr.

Bild: Pixabay

Det har florerat spekulationer angående om det hela är sant eller inte. En del menar att det är för bisarrt för att verkligen stämma. Det viftas dock bort av polisen.

– Det hela har hänt och det är helt sant, menar talespersonen.

Vad tänker du om det här? Dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!