Ursinnig massör jagar smällkåt onanist med brännbollsträ genom Växjö – här är polisens reaktion

Växjö är inte känt för att vara en särskilt våldsam stad, och ses nog hos de flesta svenskar som en vacker stad mitt i Småland, där de pratar en oerhört charmig dialekt.

Men under förra sommaren utspelade sig starka scener i den småländska idyllen. En cykelpolis fick nämligen tillkalla förstärkning, efter att ha sett en naken man med erektion jagas av en massör utrustad med baseballträ.

Nu har polisen utrett fallet och dom har fallit, skriver Aftonbladet.

Den patrullerande polisen fick sannolikt en smärre chock när det, mitt under en vanlig patrullering, kom en naken man springades på gatan.

Förbannad massör med baseballträ

Hack i häl kom en kvinna med ett baseballträ i högsta hugg och jagade efter mannen.

Polisen stoppade den udda duon, och då uppenbarade sig hela historien.

Bildkälla: Shutterstock

Kvinnan med baseballträ i händerna jobbade som massör på en salong och hade haft den nakne mannen som kund. Under massagen fick dock mannen erektion och började onanera.

Massören sade då ifrån men mannen vägrade släppa taget om sin lem. Då sparkade massören ned mannen från massagebänken och jagade iväg honom med ett baseballträ.

Bildkälla: Shutterstock

Här är domen

Mannen erkände då att han fått erektion under massagen, men förnekade att han onanerat.

Fallet har nu prövats i tingsrätten och där har man kommit fram till att mannen gjort sig skyldig till sexuellt ofredande, detta då massören återgett en ”mycket levande berättelse av skeendet” enligt domen.

Utöver sexbrottet så fälls mannen för en rattfylla, som ägde rum några veckor senare. Domen landar på 5 000 kronor i dagsböter.

Bildkälla: Flickr

Som polis får man verkligen vara med om ett och annat, det är uppenbart av denna galenskap att döma.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om det här idag!