Väderpresentatör får oväntat besök av hund – knäppa tv-sändningen får tusentals att vika sig av skratt

Att se på nyheterna och vädret är inte alltid det roligaste kanske, men det måste göras för att man ska hålla sig uppdaterad av vad som händer i landet och världen.

Men då och då händer det lite oväntade saker som faktiskt kan göra den torraste rapport-sändningen rolig. Det här är ett sådant tillfälle.

Det hela började när Humane Society tog med sig en av sina adoptionshundar till en tv-sändningen i Edmonton, Kanada. Hunden som heter Ripple är vid tillfället bara 18 månader gammal och således lite busig men också nyfiken på sin omgivning. Han ville upptäcka världen och det fick han onekligen chansen till när han skulle vara med i tv.

Plötsligt fick en av världens kanske skönaste väderpresentarörer, Mike Sobel, syn på hunden. Han tyckte väl att det var en härlig liten fyrfota vän, så han bestämde sig för att han kunde vara hundvakt mitt i direktsändningen och sända vädret med honom.

Det slutade i ett sånt där roligt klipp som nu fått tusentals att skratta på nätet.

Foto: Youtube

Tv-sändningen ska bli någonting utöver det vanliga för tittarna. Redan från start var det ganska givet att detta inte skulle bli så enkelt för Mike, eftersom Ripple började tugga på sitt koppel… Han ville helt enkelt göra den här vädersändningen lite mer actionfylld!

Foto: Youtube

Ta själv en titt på klippet från sändningen här:

Var inte snål nu, dela vidare klippet om du också fick dej ett skönt skratt så här i början på veckan!