Vild onanist slet fram snorren fyra gånger under flygning – portas nu på livstid

Vild onanist slet fram snorren fyra gånger under flygning – portas nu på livstid

Att flyga är oftast förknippat med glädje, eftersom det nästan alltid innebär att man är på väg mot ett härligt äventyr eller på väg hem från ett med kappsäcken full av roliga minnen och upplevelser.

För de med ett lite snuskigare sinne finns ”10 000-metersklubben” som är en skämtsam klubb för de som haft sex ombord på ett flygplan. Detta kräver dock att man har sex med en partner.

En man som flög mellan Seattle och Phoenix i USA ska dock ha försökt gå med i 10 000-metersklubben på egen hand, genom att onanera inte mindre än fyra gånger under den två och en halv timme korta flygresan.

Mannen portas nu från flygbolaget – för all framtid, skriver Daily Mail.

Det är inte allt för ofta som flygbolag behöver porta resenärer för all framtid, men bolaget Southwest Airlines har nu nödgats vidta just den åtgärden.

Slet fram snorren

Mannen ska, sittandes i sitt säte, ha dragit fram snoppen och påbörjat självbefläckelsen – till stolsgrannens enorma förvåning.

Under akten ska mannen också ha tagit bilder på sig själv och sin okristliga handling, något som upprepades hela fyra gånger. Efter det somnade mannen, varpå kvinnan i stolen bredvid genast bad om att få byta plats.

Bildkälla: Imgur

När planet landade greps mannen omedelbart av polis.

”Lite kinky”

Mannen togs sedan in på förhör där han fick förklara sitt agerande. Han erkände att han onanerat och till och med nått klimax under resans gång, men att han frågat kvinnan i stolen bredvid om lov innan han skred till verket.

Enligt mannen ska kvinnan då ha viftat med armarna och sagt att det inte gjorde henne något

Enligt Daily Mail har mannen kallat händelsen ”lite kinky”.

Bildkälla: Shutterstock

Den vilde onanisten är nu portad från att någonsin flyga med Southwest Airlines igen.

Vilka dårar det finns, alltså! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!