Bara 1 av 5 svenskar klarar den här: Ser du var kaninen gömmer sig bland alla kattungar?

Att lösa kluringar har alltid var en hobby för mig. Det är det perfekta tidsfördrivet: man får gnugga sina geniknölar samtidigt som man känner sig riktigt skarp när man väl klarar det.

Jag minns hur jag alltid fick hjälpa min farmor och farfar med att lösa korsord som liten knodd. Ett intresse som följt med mig upp i vuxen ålder.

Förr om åren löste jag alltid korsord och sudoku men nu på senare år har jag verkligen fastnat för något jag brukar kalla ”synvillor.” Det handlar helt enkelt om att hitta en liten detalj i en bild som skiljer sig från resten av bilden.

Otroligt svår kluring

Det finns massvis av sådana här synvillor på internet och jag kan verkligen inte få nog av dem. Man måste verkligen koncentrera sig och ibland kan det ta ett bra tag innan man lyckas se den lilla detaljen som avslöjar hela bilden. Ibland blir jag nästan lite irriterad innan jag lyckas lösa det – men det är alltid värt mödan i slutändan.

Den här kluringen hittade jag häromdagen och den var allt annat än lätt.

I bilden ser vi en massa katter. Men någonstans i bilden gömmer sig en söt, liten kanin. Kan du hitta den i bilden nedan?

Ge det lite tid – det är verkligen inte enkelt att hitta kaninen. Ser du den? Om du inte hittar den så kommer svaret här nedanför.

Där är den – nere i högra hörnet! Det är inte mycket som skiljer kaninen från katterna men tittar man riktigt noga så ser man de små kanintänderna sticka ut ur munnen!

Var inte snål nu, tryck på dela-knappen och se om dina vänner klarar den här kluringen!