Bara ett riktigt snille kan lista ut åt vilket håll bussen åker – en smart detalj avslöjar svaret

Att ställas inför en optisk illusion, eller synvilla som de också kallas, brukar vara lika klurigt som det är spännande.

En optisk illusion är skapad för att förvilla ögat och vid en första anblick så kanske man inte ser så mycket alls i bilden.

Men ju mer man tittar på den så upptäcker man att allt kanske inte riktigt är vad det verkar att vara. Så är fallet med bilden här nedanför.

Bilden här nedanför har gäckat sina åskådare under lång tid, men i olika typer av utföranden.

Utmaningen är ändå densamma, och det är väldigt svårt att lista ut rätt svar, de allra flesta brukar behöva läsa svaret för att se bilden på rätt sätt.

Fullt fokus gäller

När man tittar efter detaljer i en synvilla är det viktigt att man koncentrerar sig ordentligt, annars är det lätt hänt att man tappar bort detaljerna man tittar efter.

Men om man plockar fram sina falkögon och verkligen anstränger sig borde man klara av utmaningen.

Åt vilket håll åker skolbussen?

Här är då dagens synvilla. I bilden här nedanför kan vi se en klassisk skolbuss – men frågan är åt vilken håll bussen åker?

Lyckas du klura ut åt vilket håll? Titta väldigt noggrant på bilden så kanske det klarnar. Det är ingen brådska, utan ta god tid på dig.

Här nedanför redovisar vi svaret.

Här är svaret

Är du redo? Under den här bilden kommer rätt svar.

Bildkälla: Pixabay

Här är då rätt svar: Bussen åker åt vänster.

Hur kommer vi då fram till det?

Jo, i bilden finns inga dörrar på bussen. Det innebär att de sitter på andra sidan bussen, vilket i sin tur innebär att bussen åker åt vänster.

Klarade du det? Stort grattis till dig i så fall!

Tryck nu på DELA-knappen för att utmana dina vänner!