Bara ett tränat öga lyckas hitta alla hästar i bilden

Att utmana sin hjärna med jämna mellanrum är minst lika viktigt som att promenera och äta rätt för att man ska hålla sig pigg och fräsch. Det finns oräkneliga exempel på hjärngympa som verkligen får en att tänka till, och tack vare internets intåg i våra liv kan man idag välja och vraka bland mängder av roliga utmaningar som verkligen får en att gnugga geniknölarna.

Just den här utmaningen härstammar från 1970-talet och är målad av konstnären Bev Dolittle. Hon inspirerades till målningen när hon reste runt i den amerikanska södern tillsammans med sin make.

Gäller att koncentrera sig

Bilden är sannerligen fascinerande, den är lika vacker som den är klurig. Kanske är det därför bilden fortsätter att snurra på nätet trots att den har ett gäng år på nacken. Den är verkligen inte enkel att lösa så det gäller att verkligen koncentrera sig.

Hittar du alla hästar i bilden?

Här kommer då utmaningen. Här nedanför kan vi se bilden – men frågan är om du lyckas hitta alla hästar som döljer sig inuti bilden? Som sagt, det gäller att verkligen fokusera och söka igenom hela bilden för att hitta hästarna. Här kommer bilden.

Hur många ser du? Lyckas du hitta varenda häst i bilden? Om du är osäker så kommer svaret här nedanför.

Här är alla hästar i bilden

Okej, här redovisar vi svaret i bilden här nedanför.

Där, fem stycken kusar står och gömmer sig i bilden. Det är verkligen inte lätt att hitta alla, så om du lyckades kan du ge sig en rejäl klapp på axeln!

Tryck nu på DELA-knappen och se om dina vänner lyckas hitta alla hästar!