Dagens kluring: Lyckas du hitta misstaget i bilden?

Att få plocka fram sin inre tävlingsmänniska är nyttigt för oss, oavsett om det är i löpspåret eller kring ett brädspel med familjen.
Vissa har ju en naturlig fallenhet för det ena eller andra, oftast. Därför är det också helst det vi tävlar i. Men för att hjärnan ska hålla sig pigg och skarp är det viktigt att utmana hjärnan med jämna mellanrum.
Tack vare internet kan vi idag välja och vraka bland olika kluringar och utmaningar som verkligen får oss att gnugga geniknölarna. Ta till exempel kluringen här nedanför!

Att få krypa upp i soffan med en filt över benen och lösa korsord eller sudoku är riktigt vardagsmys. Men nu för tiden behöver man inte känna sig begränsad till de kluringar som kommer med tidningen, utan på nätet finns det massvis av härliga utmaningar.

Gäller att fokusera ordentligt

Kluringen här nedanför har snurrat på nätet under lång tid, och folk har verkligen slitit sitt hår för att lösa utmaningen.
Den är allt annat än enkel, så det gäller att verkligen fokusera men om man klarar det så bör man kunna klara utmaningen.

Här kommer då utmaningen.
Nedanför finns en bild, som vid första anblick ser ut att vara helt i sin ordning. Men det finns något som inte stämmer, lyckas du hitta det på mindre än tio sekunder?
Här är bilden.

Lyckas du hitta misstaget – kom ihåg att du bara har tio sekunder på dig!
Om du inte lyckades så redovisar vi svaret här nedanför.

Här är rätt svar

Klarade du det? Grattis till dig i så fall!

Om inte, så kommer svaret här nedanför.

Misstaget är att ordet ”mistaget”, som det står, är felstavat i bilden.

Ordet ska ju stavas med två S. Talföljden från 1 till 9 är det inga fel på, men det är givetvis det man ska tro – vilket många också gör!

Klarade du det? Tryck då på dela-knappen, så kan du passa på att skicka en rolig utmaning vidare till dina vänner!