Dagens kluring: Lyckas du hitta unika skoavtrycket inom 10 sekunder?

.

Att hålla igång såväl kropp som hjärna för att få leva ett långt och lyckligt liv är viktigt. Kroppen kan man hålla igång på ett oräkneligt antal sätt – och på samma sätt fungerar hjärnan.

Läsa böcker, lösa korsord, sudoku, matematik – vad som helst fungerar så länge man gnuggar geniknölarna med jämna mellanrum.

Visst anstränger man hjärnan under arbetsdagen också, men visst är det något lite speciellt med att utmana sig med en riktig kluring hemma i soffan?

Dessutom är det få känslor som slår glädjen man upplever när man väl klarar utmaningen!

Nu för tiden sker ju allt mer via tekniken, på både gott och ont. På den positiva sidan så finns det en otalig mängd hjärngympa att botanisera bland över hela nätet, det finns något för alla. Mattetal, optiska illusioner och den här typen av utmaningar som finns här nedanför.

Gäller att anstränga sig

Den här typen av utmaningar nedan har börjat dyka upp på nätet allt oftare – och jag personligen tycker de är jätteroliga!

De går ofta ut på att hitta något i en bild som inte stämmer överens med övriga bilden, vilket gör att man verkligen får anstränga sig och det är lång ifrån alltid som man klarar det.

Hittar du det udda skoavtrycket?

Här är då dagens utmaning. Här nedanför finns en bild på ett gäng skoavtryck – men ett av dem skiljer sig från de andra.

Uppgiften går ut på att hitta det udda skoavtrycket inom tio sekunder. Klarar du det?

Här kommer bilden – kom ihåg att du bara har tio sekunder på dig!

Hittar du det? Grattis till dig i så fall!

Om du inte lyckades så kommer svaret här nedanför.

Där, långt ned i mitten är ett par avtryck som står ut från de andra!

Tryck nu på DELA-knappen om du klarade det här för att utmana dina vänner!