Det första du ser i den här bilden avslöjar hur du mår just nu – innerst inne

Hur mår du just nu? Den frågan ställer man ofta till andra människor, men allt för sällan till sig själv. Hur man mår påverkar otroligt mycket av ens dagliga liv. Man kanske utför de sysslor man tänkt sig, men utför man dem med glädje eller likgiltighet?

Personlighetstester finns det mängder av på nätet idag. Testerna påstår sig kunna säga olika saker om just ens personlighet. Tester av den här typen ska man självfallet alltid ta med en rejäl nypa salt, men de kan trots det vara ganska roliga att göra.

Dessutom så stämmer de in på en, förvånansvärt ofta.

Här nedanför finns ett enkelt test som ska kunna avslöja hur du mår innerst inne just nu.

Mår olika hela tiden

Hur man mår som person varierar självfallet väldigt mycket från dag till dag. En natts dålig sömn kan till exempel förstöra en hel dag, eller om man inte fått i sig tillräckligt med mat.

Motion ska också vara något att väga in i hur man mår, det är viktigt att röra på sig med jämna mellanrum.

Dessutom spelar större saker in i bilden, som var i livet man befinner sig, vilka människor man för stunden har runt sig, och många fler faktorer.

Vad är det första du ser?

Här nedanför finns en bild som är en så kallad optisk illusion. Den är målad på ett sätt som kan lura ögat och innehåller två tydliga motiv.

Enligt testet, som man som sagt ska ta med en stor nypa salt, så kan det motiv du ser först avslöja hur du mår just nu.

Här kommer bilden – ser du en kvinna eller en döskalle?

Förklaringen kommer nedanför.

Ser du en döskalle först?

Om du ser en döskalle först så har du en inre styrka och du är redo att möta vilka utmaningar som livet än kan bjuda på. Du har ledaregenskaper som kommer att hjälpa dig att slutföra de uppgifter som tilldelats dig.

Ser du en kvinna först?

Om du istället ser en hukande kvinna först så är du för närvarande lite svag självförtroendemässigt. Du har svårt att fatta beslut och håller dig gärna för dig själv just nu då du är rädd för att besluten ska innebär stora förändringar i ditt liv.

Du skulle må bra av att gaska upp dig lite och våga tro på dina egna beslut. Fatta dem på dina egna grunder och inte efter vad andra ska tycka och tänka – du är kreativ och lösningsorienterad!

Stämde det bra in på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får göra det här testet!