Det första du ser i den här bilden säger något intressant om din personlighet

Vad våra ögon först uppfattar när vi ser saker varierar från person till person. Om man till exempel går på en promenad med en kompis så kommer ni att ha lagt märke till olika saker om ni sammanfattar er promenad efteråt.

Det är egentligen inte så konstigt att vi alla lägger märke till olika saker, var och en av oss är trots allt unik.

Men det våra ögon uppfattar kan, enligt vissa, säga något visst om vår personlighet.

Personlighetstester av olika slag ska naturligtvis alltid tas med en rejäl nypa salt, men ganska ofta är de roliga att göra och stämmer ganska bra överens.

Sedan urminnes tider har människan funderat och filosoferat kring varför vi är som vi är.

Vad som driver oss och om våra personligheter kan avspeglas med olika attribut, både yttre och inre. Kanske är det just därför den här typen av tester är så populära.

Vad ser du först i bilden?

Testet här nedanför går ut på att man tittar på en bild.

Det man först lägger märke till i bilden avslöjar något intressant om dig som person.

Här är bilden.

Vad ser du först? Här nedanför avslöjar vi hur du är som person.

Såg du en naken kvinna?

Om det första du såg var en naken kvinna med strumpeband så är du äventyrslysten och öppen som person. Nya utmaningar och upplevelser är det som gör livet värt att leva, enligt dig.

Du lever inte utefter någon speciell planering, utan gör vad som faller dig in för stunden. Du är kreativ och har lätt att lära dig nya saker.

Såg du ett fönster?

Om du istället först såg ett öppet fönster, med gardiner och en bro med ett träd utanför fönstret så är du en eftertänksam person.

Du har ganska få men väldigt nära vänner, och du gillar att planera långt fram i tiden. Du är väldigt målmedveten och vet exakt hur du ska nå dina mål. Du arbetar hårt och trivs bättre hemma i soffan än på dansgolvet.

Stämde det bra in på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får göra testet!