Det här enkla testet avslöjar något viktigt om din personlighet

Det här enkla testet avslöjar något viktigt om din personlighet

Vi är alla olika – och tur är väl det. Tänk vad trist tillvaron hade varit om alla fungerade precis likadant. Våra olikheter är på sätt och vis det som gör världen vacker och färggrann. Det är i alla fall min bestämda åsikt.

Trots att våra personlighets- och karaktärsdrag skiljer sig åt så kan olika personer också förenas i att ha likheter med varandra. En utåtriktad och en mer tillbakadragen person kan båda vara handlingskraftiga, till exempel.

Sådant här är väldigt intressant att lära sig om och människans komplexitet har så gott som alltid fascinerat mig. Därför tycker jag alltid det är kul att testa hur man fungerar på olika sätt. Enkla utmaningar kan faktiskt säga ganska mycket om en.

Tidigare i dag stötte jag på det här testet (nedan) som enligt Youtube-kanalen ”Did you know?” säger en del om din personlighet. Vad du svarar avslöjar alltså något om hur du fungerar.

Sådant här ska givetvis tas med en nypa salt och är ingen exakt vetenskap (det förstår nog alla), men det finns trots allt en bakomliggande anledning till svarens betydelse.

Är du en rebell?

Så studera nu bilden nedan en liten stund – och fundera på vem av de 4 personerna i bilden som du anser vara mest korkad. Sedan kommer vi att redovisa vad det säger om dig!

Okej, se nu till att ha bestämt dig för ett en siffra – person 1, 2, 3 eller 4. Nedan avslöjar vi vad svaret säger om dig som person.

1. Du har ganska lätt för att ge upp. Många gånger känner du dig maktlös när du ställs inför tuffa uppgifter och föredrar att lite smidigt lägga över dem på andra. Ditt liv är ofta rätt kaotiskt – till stor del för att du är så godhjärtad och avskyr att skapa problem och konflikter i onödan.

2. Du agerar först och tänker sedan. När du ställs inför en situation så spenderar du sällan tid på att analysera läget och att lägga upp en plan utifrån dina reflektioner – det blir snarare så att du försöker bli av med problemet så snabbt som möjligt. Det här gör att en del ser dig som stark och handlingskraftig, men de förstår sig sällan på dig.

3. Du är en stark individ med en färgstark personlighet. Du har ett kraftfullt temperament och tar hellre konflikter än att sopa dem under mattan. Vidare så är du bra på att analysera situationer och agerar sedan utifrån vad din magkänsla säger. Du är rationell i ditt tänkande och hamnar ofta i centrum.

4. Du är en riktig rebell som alltid går din egen väg. Vad andra människor tycker är inte så viktigt för dig och du har ett starkt självförtroende som tagit dig ganska långt här i livet. Du trivs i sociala sammanhang, men värderar också egentid väldigt högt. Du är vidare oerhört handlingskraftig och kan styra över dina känslor.

Vilken siffra svarade du? Stämde svaret på dig? Dela gärna med dig i kommentarsfältet, eller tryck på dela-knappen för att sprida det här spännande testet vidare till dina vänner! Det kommer säkerligen att uppskattas!