Det här enkla testet kan säga något intressant om din personlighet: Vilket djur ser du först i den här bilden?

Allt vi människor ser tolkar vi annorlunda än personen bredvid oss. Det är mycket som avgör, till exempel var vi kommer från, vilket språk vi talar och vad vi varit med om tidigare i livet.

Vissa är utåtriktade medan andra föredrar att vara lite mer tillbakadragna. Oavsett vilken personlighetstyp vi är så är vi alla fantastiska – det finns inget bra och dåligt med att ha olika personlighetsdrag.

Den här bilden innehåller nio olika djur och beroende på vilket djur man ser först avgör vilken typ av person man är, enligt sajten Lessons learned in life.

Sådana här bilder ska man självfallet ta med en klackspark och är mer underhållning än exakt vetenskap men jag personligen tyckte det var väldigt intressant.

Vilket djur ser du först? Här kommer bilden.

Här under kommer förklaringarna och vad det betyder för just dig.

Örn

Örnen är skarp och elegant. Ser du en örn först är du fokuserad, noggrann och ogillar att lämna något åt slumpen. Småtjafs i vardagen bekommer dig inte och du provar gärna nya saker istället för att fastna i gamla hjulspår.

Fjäril

Fjärilen står för livets skörhet. Om fjärilen är det djur som du ser först så är du charmig men bär på en väldigt känslig själ.

Hund

Hunden – människans bästa vän. Känslosam, lojal och i behov av närhet. Ser du en hund så är du vis och vet vad som betyder mycket här i livet. När du väl fattat ett beslut står du fast vid det.

Syrsa

Syrsans egenskaper är precision och tålamod. Ser du en syrsa är du målmedveten och har inga problem med att vänta, för du vet att det kommer att vara värt det. Du kan underskattas av andra människor för att du håller låg profil, men du själv vet att du vinner på det i slutändan.

Krabba

Krabbor fascinerar sin omgivning med sin komplexa personlighet. Om krabban var det första djuret du såg så tyder det på en smart, tuff personlighet som inte ger bort för mycket i onödan. Du kan verka hård på utsidan men de som står dig närmast vet att du alltid tar hand om dem.

Varg

Vargen är en vis och lite mystisk varelse. Om det här ståtliga djuret var det som fångade din uppmärksamhet först så är du väldigt beskyddande om de närmast dig. Du är inte rädd för att ta risker och gillar äventyr. Du går din egen väg i livet, utan att ha hänsyn till vad samhället tycker och tänker.

Häst

Hästen är självständig och värderar sin frihet framför allt annat och följer sitt hjärta utan att blinka. Om du ser en häst i bilden så är du svår att tygla och går gärna din egen väg. På samma gång är du väldigt osjälvisk och tvekar aldrig inför att hjälpa andra.

Tupp

Tuppen är en färgglad prick med huvudet på skaft. Om du ser en tupp först så har du inga problem att navigera dig fram i de flesta sammanhang. Du har lätt att prata med folk och har lätt att få folk att skratta samtidigt som du inte har några problem att höja rösten om du ser orättvisor.

Duva

Duvan står för frid och styrka. Ser du duvan före de andra djuren är du en lugn, ordningssam person som sällan stressar upp dig.

Men samtidigt bär du på en styrka som visar sig i motgång. Livet har gjort dig vis och du investerar mycket tid i dina nära relationer.

Själv såg jag hästen först och det stämde in ganska bra på min personlighet!

Trycka på DELA-knappen och se vilket djur dina vänner ser först!