Ditt stjärntecken avslöjar något om hur du är som partner

Ända sedan människan kunde tänka har vi funderat och filosoferat mycket kring varför vi är som vi är.

Vi är över sju miljarder människor på den här planeten och vi är alla olika till personligheten. Men finns det något eller några sätt att urskilja varför vissa människor är på ett visst sätt?

Här kommer astrologi in i bilden. Visst går det att avfärda som nonsens, varför skulle man ha en viss typ av personlighet för att man är född en viss månad?

Men på samma gång stämmer stjärntecken ganska ofta in ganska bra, vilket gör det hela spännande.

Självklart ska man ta den här typen av tester med en nypa salt, men det kan ändå vara spännande att se hur väl det stämmer överens.

Vilket stjärntecken är du?

Det här testet ska alltså kunna säga hur du är som partner, enligt sajten Fabiosa.

De har listat de fem mest trogna stjärntecknen, är du född i ett av dem?

5. Väduren

Bildkälla: Shutterstock

Väduren är väldigt kärleksfull, och har många romanser innan det blir tal om att stadga sig. Men när väduren väl valt en partner så gäller det för evigt.

Otrohet finns inte på vädurens karta, då ärlighet är väldigt viktigt. Om vädurens partner är otrogen så är det över, att förlåta ett sådant svek kommer aldrig på tal.

4. Lejonet

Bildkälla: Shutterstock

För lejonet är lojalitet allt. Lejonet ger extremt mycket kärlek och förväntar sig lika mycket kärlek tillbaka.

Därför är det extremt viktigt för lejonet att vara nära sin partner mycket, vilket inte ger några öppningar för otrohet.

3. Skorpionen

Bildkälla: Shutterstock

Skorpionen är väldigt noggrann i sitt val av partner, och litar mycket på sin magkänsla. Därför litar de också på att relationen håller när de väl väljer en partner, och låter inte bråk och annat tjafs stå i vägen.

Istället för att gå vidare och leta efter en ny relation så försöker skorpionen att förstå och komma överens med sin partner.

2. Kräftan

Bildkälla: Shutterstock

Kräftan är väldigt öppen av sig och har ingenting emot att vara trevlig mot det täcka könet, men det skulle aldrig leda till otrohet. Familjen kommer alltid i första hand för kräftan.

Kräftan kan lätt bli lite svartsjuk, men de skulle aldrig ge sin partner anledning att vara det.

1. Oxen

Bildkälla: Shutterstock

Oxen är väldigt konservativ av sig, och avviker sällan från sina starka principer. De skulle aldrig tolerera otrohet från en partner, och ställer minst lika höga krav på sig själv.

Är man tillsammans med en oxe vet man att man aldrig behöver oroa sig över att få höra om otrohet.

Stämde det här bra in på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!